Sjuksköterska dagtid - Livsstilsboende där hälsa & välbefinnande är i fokus

Modernt boende med konceptet "Sport & Spa". Perfekta arbetsplatsen för den drivna & engagerade sjuksköterskan

Välkommen till oss och vår trivsamma arbetsplats!

Lyckliga Gatan är ett nyöppnat äldreboende i Kävlinge som slog upp portarna den 1 juli 2018. Det är ett modernt och trivsamt boende med ljusa lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Sammanlagt finns 72 lägenheter fördelade på 8 avdelningar. 4 avdelningar har demensinriktning och 4 avdelningar är somatiska. Boendet är ett s.k livsstilsboende med konceptet Sport & Spa. Det innebär att välbefinnande och hälsa står i fokus med bl.a ett gym och ett spa i huset.

Beskrivning av tjänsten:
 • Tillsvidaretjänst: 100%
 • Arbetstider: Dagtid mån-fre (ledig alla röda dagar)
 • Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarfull person som brinner för äldreomsorgen.

Vad kan Attendo erbjuda?
 • Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

 • Utbildningar

 • Utvecklingsmöjligheter

 • Karriärvägar

 • Personalförmåner

 • Trygga anställningsvillkor

 • Digitala arbetsverktyg

 • Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

 • Platt organisation med korta beslutsvägar

 

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

 

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg

Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontakt

Ninni Dahl
HR-utvecklare

072-974 44 59
Ninni.Dahl@attendo.se

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.