Positionen inte längre tillgänglig

Stödassistent Attendo Rödakorsgatan

VI söker en engagerad medarbetare till Attendo Rödakorsgatan Tyringe

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har individen i fokus. Att bli bemött med respekt och värme är en självklarhet för de personer som vi möter i vårt dagliga arbete. Att ge god omsorg och service samtidigt som vi stödjer varje person att leva ett självständigt liv utifrån egna förutsättningar är vår viktigaste uppgift som vård-och omsorgs företag. Vår vision är att "stärka individen" det innebär att vi alltid utgår från brukarens behov och hens individuella förutsättningar. Med den utgångspunkten är vårt övergripande mål nöjda brukare. När brukaren upplever att hen får god och trygg omsorg får vi också nöjda närstående, kunder och medarbetare.

Attendo Rödakorsgatan, ligger i Tyringe och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder från 18 år. Vi söker en engagerad medarbetare med adekvat utbildning och  erfarenhet av målgruppen.

Arbetsuppgifter

- Att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga.

- Sedvanligt arbete för stödassistent/stödbiträde.

- Att prioritera att arbeta med hög kvalité och med individen i fokus.

- Dokumentation

- Kontaktmannaskap.

- Aktiviteter.

- HSL uppgifter på delegation.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kommer eventuellt att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ange annonsens titel i rubrikraden i ditt mail.

Kontakt

Verksamhetschef: Charli Lindberg

0708729168
charli.lindberg@attendo.se