Vårdbiträde/Undersköterska på 75% till Attendo Bunkeflogården!

Just nu söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av demens!

Attendo Bunkeflogården är ett boende för personer med demenssjukdom, vackert beläget med närhet till havet och parkområden i Bunkeflostrand. Här har vi 34 platser fördelat på fyra avdelningar.

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats och ett driftigt arbetslag inom Nordens största privata vård- och omsorgsföretag. Som anställd i Attendo finns stora möjligheter för dig att utvecklas eftersom vi arbetar mycket med individuella ansvarsområden utifrån kompetens och intresse. Det innebär att du som söker kommer använda dig av din omvårdnadskompetens inom demens i samarbete med dina kollegor, och även tycker om att ta eget ansvar och arbeta självständigt.

 

Förutom att du har tidigare erfarenhet av arbete med demenssjukdom, så söker vi dig som har en positiv människosyn, framåtsträvande inställning, ett varmt bemötande och som brinner för att ge våra kunder service, service och åter service! Du som söker kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god datorvana. 

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 Tillträde i maj.

Hos oss får du arbetskläder, skobidrag, friskvårdsbidrag, kaffe och frukt. 

Sagt om oss

 • Christina Persson

  "För fem år sedan flyttade min man in på Bunkeflogården. Under denna tid har jag och våra barn följt hans sjukdom alzheimer i dess olika stadier. Det är svårt och så definitivt när ens partner behöver flytta till ett annat boende. Att välja Bunkeflogården var det bästa beslut vi kunnat ta. Personalen, som är mycket kunnig, ger oss tröst och råd och man känner sig alltid välkommen. Två gånger per vecka görs utflykter med Attendobussen vilket är en jättebra fördel och utflykterna går till närbelägna sevärdheter och avslutas med fika! Vid sidan om det dagliga arbetet arrangerar personalen trevliga sammankomster där både boende och anhöriga deltar, tex vårfest, kräftskiva och julfest. Flera anhörigträffar anordnas där vi kan ta upp olika frågor och känna samhörighet med varandra. Min erfarenhet av vård och omsorg på Bunkeflogården är en mycket positiv upplevelse och jag vill absolut rekommendera detta boende."

  Närstående

  Christina Persson

 • Per Lindell

  "Jag är mycket tacksam för att min mamma har fått plats på Attendos Bunkeflogården. Hennes allmänna tillstånd och hälsa har verkligen förbättrats snabbt, hon har gått upp 10 kg tack vare en god och näringsrik mat på bestämda tider och hennes diabetes har stabiliserats genom en korrekt medicinering. Tillgången till läkare, sjuksköterska, fot- och hårvård samt alla planerade aktiviteter innebär en mycket god service och trivsel. Personalen tar verkligen god hand om mamma och vi känner oss alltid välkomna när vi kommer på besök. "

  Närstående

  Per Lindell

 • Edyta Michulka

  "Bunkeflogården är inte bara en arbetsplats eller ett vårdboende. Här har vi en familiär miljö med mycket kärlek och förståelse."

  Undersköterska

  Edyta Michulka

 • Birgitta Svensson

  "I arbetet som sjuksköterska på Bunkeflogården kommer jag nära och är med i mötet mellan boende, medarbetare och närstående."

  Sjuksköterska

  Birgitta Svensson

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.