• Cedernsgruppbostad
 • Stor trädgård
 • Stödlägenheten
 • Soffhörna i stödlägenheten med öppenspis

Attendo Tråddragargatans gruppbostad

Självbestämmande · Delaktighet · Samverkan · Dialog · Trygghet

På Attendo Tråddragargatans gruppbostad i Västerås erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Gemensamt för boendet är att vi tillsammans arbetar med ditt bästa i fokus samt att omsorg och aktiviteter blir både personligt och professionellt efter dina önskemål och behov. Stor vikt läggs på kvalitet, trygghet, och att leva ett liv på dina egna villkor samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra i hemmet.

Verksamhetschef

Elisabeth Lindberg

Telefon: 076-6976419

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Övriga kontakter

Platsansvarig: Jennifer Philström, 070-435 99 55, jennifer.philstrom@attendo.se

Ansvarig Sjuksköterska: Rebecca Ruth-Löfstrand, 072-143 95 50, rebecca.ruth-lofstrand@attendo.se

 

 

Telefon:

021-4905586

Adress

Tråddragargatan 52, 723 37 Västerås

 • Pia Stenvall

  Pia Stenvall

  Fritidspedagog

  "En glad arbetsplats och kollegor med många olika resurser och ideér gör att jag trivs toppenbra på Cedern!"
 • Monica Wallén

  Monica Wallén

  Undersköterska

  "Det är fantastiskt att få en sån här chans att jobba inom LSS. Det ger mig så mycket tillbaka."

Mer information om Attendo Tråddragargatans gruppbostad

Boende

Huset består av sex lägenheter på två rum och kök fördelat på två plan. Varje lägenhet har en egen balkong eller uteplats. Lägenheten möbleras av hyresgästen. På entréplanet finns en trivsam stödlägenhet med vardagsrum med öppen spis, kök, uteplats med trädgård och inglasat uterum. Här kan man välja att vistas när man vill träffa sina grannar eller behöver kontakt med personalen.

 

Medarbetare

På Attendo Tråddragargatans finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar. Verksamhetschef tillsammans med platsansvarig har ansvaret för att det alltid finns personal som känner dig och kan hjälpa dig. Medarbetargruppen består av undersköterskor, barnskötare, fritidspedagoger och sjuksköterska.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar.