• Allrum
 • Entré
 • Baksidan

Attendo Ullvidevägen gruppbostad

Omsorg · Aktiviteter · Tydliggörande pedagogik · Gemenskap

Attendo Ullvidevägens gruppbostad ligger i området Vinsta i Vällingby och vänder sig främst till personer med autism. På baksidan finns en tomt med egen ört- och grönsaksodling där vi gärna grillar och umgås. Vi erbjuder individuella och gemensamma aktiviteter efter de boendes egna önskemål. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Verksamhetschef

Anna Wielbass

Telefon: 0731- 56 21 20

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKT
Malin Florhage, Samordnare Malin.Florhage@attendo.se
08-38 23 65

Telefon:

08-382365

Adress

Ullvidevägen 19, 162 44 Vällingby

 • Elilta Haile

  Elilta Haile

  Vårdare

  "Vi jobbar med Tydliggörande pedagogik, där struktur och rutiner är mycket viktigt. Det är så kul att se att det arbetssättet verkligen gör skillnad för våra boende!"
 • Liv Haglund

  Liv Haglund

  Vårdare

  "Vi gör mycket aktiviteter tillsammans. Höjdpunkten är den årliga semesterresan till Marholmen som är väldigt uppskattat av våra boende!"

Mat på Attendo Ullvidevägen gruppbostad

Kosten och måltiderna är en viktig del i livet för att vi ska må bra, trivas och behålla god hälsa. Hos oss väljer du själv vad du önskar äta med stöd från personal. Personalens uppgift är att stödja och visa på olika alternativ som både är nyttiga, varierande och näringsrika. Maten lagas i respektive boendes lägenhet eller i det gemensamma köket. Då vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik kan menyerna som upprättas tillsammans med personal bestå av fotografier/bilder.

Mer information om Attendo Ullvidevägen gruppbostad

Boende

På Attendo Ullvidevägen finns det fem lägenheter som är ca 30 kvm. Det finns hall, vardagsrum, kökpentry/kök, badrum och toalett. Det finns även tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har även en gemensam tomt som tillhör gruppbostaden där vi ofta grillar och umgås.

Medarbetare

På Attendo Ullvidevägen finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet.

Omsorg

På Attendo Ullvidevägen värnar vi om dig och dina önskemål. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan som följs upp regelbundet. Du har en egen kontaktperson som har extra kontakt med dig. Vi arbetar med tydliggörandepedagogik inom verksamheten för att underlätta i kommunikationen mellan dig som bor här och oss som arbetar.