Undersköterska på Attendo

Jobba som undersköterska på Attendo

Attendo behöver fler undersköterskor som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss. Som undersköterska på Attendo kan du arbeta hos äldre som bor kvar hemma inom hemtjänsten eller på något av våra äldreboenden. Vi har olika former av äldreboenden, bland annat livsstilsboenden med särskild inriktning såsom Sport och Spa, Utevistelse och Trädgård samt Kultur och Nöje. Vi har även hemsjukvård.

Arbeta nära människor

Som undersköterska i våra verksamheter arbetar du nära människor som är i behov av vård och omsorg och hjälper dom med vardagliga bestyr, personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och att ge medicin. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vart du arbetar men det är viktigt att du har ett stort intresse av att arbeta med människor, och vill ge god omvårdnad.

Var med och påverka

Hos Attendo arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet som undersköterska är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. När du börjar hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

Utvecklas som undersköterska

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll som undersköterska, och göra karriär inom företaget. Attendo är idag en av de största arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning, och vi är medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

Möt vår undersköterska Lina


Lina Birindziku
, undersköterska/teamleader, Attendo Långbrogården

"Det finns alltid möjlighet att utvecklas inom sitt arbete på Attendo"
Jag har arbetat som undersköterska på Attendo i nio år och varit teamleader/samordnare i sex år. Jag valde det här yrket eftersom jag alltid har velat arbeta inom vården och för att jag älskar att arbeta med äldre människor. Varje dag lär mig något nytt, vilket ger mig arbetsglädje och motivation.

Mina arbetsdagar ser lite olika ut men på morgonen är det omvårdnad, serviceinsatser och olika typer av aktiviteter. På eftermiddagen är det alltid någon gemensam aktivitet eller så gör vi något ihop med brukarna utifrån deras önskemål. Jag arbetar även som kontaktperson inom omvårdnad som innebär att ge god omvårdnad med lite extra serviceinsatser, genomför aktiviteter och har kontakt med anhöriga. Jag är även dokumentationsstödjare inom SOL journal, ansvarig för bemanningsfrågor, leder och fördelar det dagliga arbetet, sköter semesterplanering samt ser till att verksamhetens rutiner följs.

Det jag tycker är bra med att jobba på Attendo är att det finns möjlighet att utvecklas inom sitt arbete, vi undersköterskor får gå på utbildningar när vi har möjlighet. Attendo har bra värderingar, en bra arbetsmiljö och ett välfungerande teamarbete.