Attendo Unika Fridhemsplan Korttidsboende

Inriktning Unika Fashion. Kläddesign. Modevisning

Unika Korttids Fridhemsplan är rätt plats om du vill förbereda dig för att flytta hemifrån. Du bor här en hel vecka i taget och tränar på allt du behöver kunna! Vi håller också på mycket med dans, teater, sång, fotografering. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamhetschefer

Telefon:

Platsansvarig: 070-762 82 08

E-post:

Adress

Sankt Eriksgatan 48, 112 34 Stockholm

Mer information om Attendo Unika Fridhemsplan Korttidsboende

På Unika Korttids har du chansen att förbereda dig inför att flytta hemifrån. Du bor på korttids en vecka i månaden och förutom en massa dans, sång och teater så tränar vi på allt man behöver lära sig innan man flyttar hemifrån. Våra korttidsboenden ska kännas lyxiga och Unika. På Fridhemsplan har vi inrett lokalen som en fotoateljé. Vi har förstorat upp bilder på våra fina ungdomar i läckra färgglada ramar. Vi har dessutom tillgång till en enorm danssal som är graffitimålad och härliga sällskapsrum. Vill du dansa loss med riktiga dansexperter eller lära dig att skriva egna sånger? Då passar detta korttids perfekt. Vi hittar så klart också på aktiviteter utomhus och ibland går vi på discon.

 

På Fridhemsplan har vi budgetträning genom att göra ”Lyxfällan”, vi pratar om relationer, vi planerar inköp, tvättar, diskuterar vad som händer i konflikter. Vi tränar alltså på allt som man behöver förberedas på innan man flyttar hemifrån.

 Vår personal har alla servicekänsla och ett väldigt gott bemötande. Personalen har talanger inom de estetiska områdena. De är dansare, sångare, skådespelare, musikalartister och alla brinner för att lära ut sina talanger till våra ungdomar.

 Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. På Unika korttids Fridhemplan är alla mellan 18-28 år välkomna. Vi har plats för 9 deltagare.

 

Unika Korttids Fridhemsplan ligger på Sankt Eriksgatan 48A. Det går bussar hela vägen fram och det tar bara två minuter att promenera från Fridhemsplans tunnelbana.