Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Nissastrand

Centralt äldreboende ett stenkast från Nissan. Här finns fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol.

Kontakt

Unit contact image
 • Albana Veseli
 • Verksamhetschef

 • albana.veseli@attendo.se
 • 070-625 25 08
 • Hej, Jag heter Albana Veseli och ansvarar för Attendo Nissastrand. Har du frågor om vår verksamhet eller vill boka ett besök? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Du hittar våra kontaktuppgifter under knappen "Fler kontaktuppgifter".

Adress

Fakta

 • Antal platser: 72

  Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  Byggt år: 2002

 • Särskild kompetens: BPSD-utbildade medarbetare Specialistsjuksköterska
 • Naturnära

Story image

Centralt äldreboende med fina närområden

Attendo Nissastrand äldreboende ligger vackert beläget i Halmstad, ett stenkast från Nissan och med närhet till stadens kärna. Boendet har fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol. 

Här finns 72 lägenheter varav 30 är avsedda för personer med demensdiagnos. Lägenheterna är ljusa och fina med eget badrum och säng. Alla lägenheter är utrustade med kylskåp och uttag för kaffe/te kokare.

Varje avdelning har ett gemensamt kök och ett gemensamt utrymme för måltider och samvaro samt en stor härlig balkong.

Story image

Omsorg med individen i fokus

Vid inflyttning får du en kontaktperson som kommer att ha det lilla extra ansvaret för dig. Vi har välkomstsamtal och vårdplanering där en genomförandeplan upprättas efter dina önskemål. Genomförandeplanen beskriver vad du vill ha stöd med och på vilket sätt.

Du har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som i samarbete med läkaren ansvarar för dina hälso och sjukvårdsinsatser.

Story image

Engagerade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet och kunskap.

Våra medarbetare består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, vårdbiträden, ssk-trainee och två verksamhetschefer.

Vi har sjuksköterska på plats dygnet runt och en gång i veckan samt vid behov kommer ansvarig läkare från Capio Vårdcentral hit.

Matglädje på Nissastrand

Måltiden är en viktig del av dagen och vi gör allt för att förgylla din måltid. Vid högtider dukar vi extra festligt och ofta ordnar vi egna små fester. Nybakt serveras så gott som dagligen. Frukosten tillagas i avdelningens kök med stor variation och efter dina önskemål. Lunch samt kvällsmat levereras från vårt eget kök beläget på Attendo Westerbergs gata och efterrätt serveras varje dag.

Quote

"Jag har hittat nya vänner och vi har superroligt ihop, sen har jag ju min man på en annan avdelning, det är skönt att vi har nära till varandra."

Devider

Gunnel 83 år

Boende Attendo Nissastrand

Hemtjänst & hushållsnära tjänster

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Vi på Attendo har också hemtjänst i Halmstad som erbjuder hjälp med detta och mycket annat, både genom hemtjänst och hushållsnära tjänster.

Med 35 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

 

Vi förenklar din vardag!

 

Vill du veta mer? Ring oss idag på 020-211 300

Attendo Hemtjänst Halmstad

Intresserad?