Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Liljanshöjden

Attendo Liljanshöjden blir ett nytt modernt äldreboende med livsstilsinriktning. Boendet kommer ha 62 ljusa och trivsamma lägenheter samt fina gemensamma utrymmen för gemenskap.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 62

    Byggt år: 2023/2025

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Mer om livsstilsboende

Hemtjänst & hushållsnära tjänster

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. På Attendo Hemtjänst Bredäng erbjuder vi hjälp med detta och mycket annat, både genom hemtjänst och hushållsnära tjänster.

Med 35 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

Vill du veta mer? Ring oss idag på 020-211 300

Attendo Hemtjänst Bredäng

Intresserad av äldreboende?