Hoppa till huvudinnehåll

86 resultat

86
Attendo Arwidius Väg Free space

Attendo Arwidius Väg

Burlöv

Attendo Arwidius 62A och 62B är två gruppbostäder i Arlöv med vacker omgivning med grönska och natur in på husknuten.
Attendo Astrid Lööf

Attendo Astrid Lööfs

Södertälje

Nybyggd gruppbostad med vacker trädgård för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 enligt LSS.
Attendo Berzeliigatan

Attendo Berzeliigatan

Borås

Berzeliigatans gruppbostad ligger nära centrum och har fina promenadstråk utmed vattentornet. Vardagslivet på Berzeliigatan innehåller mycket aktiviteter efter de boendes önskemål. Biobesök, musikcaféer och dans är populärt här.
Attendo Bjursätragatan 25

Attendo Bjursätragatan 25

Stockholm

Attendo Bjursätragatan är ett korttidsboende för vuxna. Här lägger vi stort fokus på individens önskemål och egna intressen. Vi arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten.
Attendo Björkbackavägen

Attendo Björkbackavägen

Kvicksund

Personkrets 2. Björkbackavägen är en gruppbostad i natursköna Kvicksund med närhet till badstrand och ridanläggning. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 2.
Attendo Björkåsgatan

Attendo Björkåsgatan

Mölndal

Björkåsgatan är en nybyggd gruppbostad i centrala Mölndal med närhet till park, matbutik och restauranger. Målet för vår verksamhet är att stärka varje person till att bli så självständig som möjligt utifrån egna förutsättningar, styrkor och förmågor.
Attendo Bladmossvägen

Attendo Bladmossvägen

Uppsala

Bladmossvägen gruppbostad är centralt belägen i Uppsala omgiven av natur och grönska. Här får du stöd och hjälp med det du behöver. Tillsammans sätter vi mål för att utveckla dina egna färdigheter.
Attendo Bogrydsvägen

Attendo Bogrydsvägen

Borås

På Attendo Bogrydsvägen erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Här får du möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Varje vecka ges möjlighet att delta i aktiviteter enskilt såväl som i grupp.

Visar 8 av 86

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?