Attendo Uppvindsgatan

Attendo Uppvindsgatan är en gruppbostad i Skarpnäck, Stockholm, för personer med funktionsnedsättning som behöver nära tillgång till personal. Vi vill vara ett stöd så att du får göra det du tycker är viktigt. Det vill vi göra på det sätt som passar dig bäst. Välkommen!

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

Story image

Individuellt anpassat stöd efter dina önskemål

Attendo Uppvindens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal. Här erbjuder vi ett boende i en trygg miljö med närhet till naturen, en plats där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Vi vill vara ett stöd så att du får göra det du tycker är viktigt. Det vill vi göra på det sätt som passar dig bäst.

På Attendo Uppvinden finns fem lägenheter med vardagsrum , kök och badrum. En del av lägenheter har även en uteplats. Du och de andra som bor här har tillgång till gemensamma utrymmen där ni kan umgås. Det finns även en fin gemensam altan som vetter mot innergården. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Story image

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Grunden för vårt arbetssätt kan sammanfattas med kontaktmannaskap och genomförandeplan. Kontaktmannen är särskilt ansvarig för att bevaka att du får det stöd du behöver. Genomförandeplanen beskriver för personalen vad du behöver hjälp med och vad just du tycker är viktigt.

Story image

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Medarbetargruppen har en varierad kompetens och relevant utbildning. Till det kommer särskilda verksamhetsnära utbildningar med inriktning mot tydliggörande pedagogik. Vår personal har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar, därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?