Attendo Västerängsvägen

Attendo Västerängsvägen, gruppbostad för vuxna i Enebyberg. Gruppbostaden har 4 lägenheter som är ljusa och fina med öppen planlösning. Vi lägger stort fokus på individens önskemål & egna intressen.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Västerängsvägen 23

  • 182 46 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 4

    Talade språk - Svenska

Story image

Ljusa och fina lägenheter

Attendo Västerängsvägens gruppboende ligger i ett fristående hus som tillhör Danderyds kommun. Gruppbostaden har 4 lägenheter som är ljusa och fina med öppen planlösning. I huset finns flera gemensamma utrymmen att nyttja så som en stor och fin insynskyddad gemensam uteplats där vi kan grilla och umgås under sommardagar och kvällar. Boendet har nära till busshållplatser, affärer och skola.

Story image

Omsorg efter dina önskemål och förutsättningar

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Arbetsteamet arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du behöver och har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. En gång i veckan har vi boendemöten där vi tar upp gemensamma frågor och önskemål om mat och aktiviteter. 

Vi lägger stort fokus på individens önskemål, egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra boende till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. 

Story image

Vi finns för dig dygnet runt

Här finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och som bemöter dig på dina villkor och ger det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på dina starka sidor och färdigheter får du hjälp och stöttning till ökat självförtroende och mer självständighet. Medarbetarna har löpande vidareutbildning och behovet inventeras kontinuerligt, allt för att möta dig och just dina behov där du befinner dig.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?