Hoppa till huvudinnehåll

7 resultat

7
Attendo Bränningevägen

Attendo Bränningevägen

Stockholm

Till korttidsboendet Attendo Bränningevägen kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov.
Attendo Bullerbo

Attendo Bullerbo

Ösmo

Attendo Bullerbo korttidsboende ligger i Ösmo, mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi finns i natursköna omgivningar med närhet till natur med möjligheter till bad, promenader, fiske och lek.
Attendo Lillhagsvägen 24

Attendo Lillhagsvägen 24

Stockholm

Attendo Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet i Stockholm. Gruppboendet ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter.
Attendo Lillhagsvägen 5

Attendo Lillhagsvägen 5

Stockholm

Attendo Lillhagsvägen 5 är ett korttidsboende som ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset består av 5 rymliga och ljusa lägenheter och gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor.
Attendo Smedhagen

Attendo Smedshagen

Stockholm

Attendo Smedshagen är ett korttidsboende för dig som är vuxen och tillhör personkrets 1 LSS. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd efter dina önskemål och behov. Smedshagens korttidsboene är en aktiv verksamhet, vi har egen buss som används för att ta oss till olika aktivteter. Vi arbetar med delaktighet, där vi tar in våra gästers önskemål för aktivtet via brukarråd.  
Attendo Stålbogavägen

Attendo Stålbogavägen

Stockholm

Attendo Stålbogavägen är ett korttidsboende för barn och ungdomar i Bandhagen, Stockholm. Här erbjuds en positiv och meningsfull fritid.
Attendo Sättra Gård

Attendo Sättra Gård

Stockholm

Attendo Sättra gård är ett korttidsboende för barn och ungdomar beläget på vackra Adelsö, nära till djur, natur och bad. å Attendo Sättra gård kan du rida, göra utflykter i skog och mark, vara med på disco, baka, pyssla, paddla kanot och mycket annat, bara din fantasi sätter gränserna!

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?