Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Älvsjö

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Götalandsvägen 218

  • 125 44 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Var med och styr din tillvaro

Attendo Hemtjänst har mer än 35 års erfarenhet av att erbjuda kvalitativ hemtjänst runt om i Sverige. Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda dig som kund en trygg och personlig omsorg. Vi på attendo Hemtjänst Älvsjö finns här för dig! 

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag. Vi vill att du skall se fram emot dina besök från oss. 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Därför vill vi gärna börja med att komma på ett personligt hembesök och uppstartsmöte. Då kan du berätta för oss hur du vill ha din omsorg. Du får också en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är den fasta omsorgskontakten som tillsammans med dig lägger upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Här kan du läsa vad hemtjänst kostar i Stockholm

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)
Quote

Vi är nöjda med den service som ges och personalens höga sociala kompetens. Inte en morgon, dag eller kväll utan glada miner!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Älvsjö

Story image

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Älvsjö arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser. Vi är måna om att våra medarbetare har en kombination av personliga egenskaper och formella kunskaper som tillsammans ger dem rätt redskap för arbetet hemma hos dig som kund.

Våra medarbetare är utbildade vårdbiträden och undersköterskor och får löpande kompetenshöjande insatser hos oss. 

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda dig möjligheten att köpa hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

God och näringsrik mat

Priset för en matlåda är 75 kr och då ingår sallad.

Önskar du dessert tillkommer 15 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Menu

Matlagning eller Matlåda för 75 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi leverera matlådor från Attendos eget kök. Våra kockar har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Läs mer om vårt matkoncept
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboenden i Stockholm

Vi på Attendo har också flera fina äldreboenden i Stockholm att välja bland. Vi erbjuder personlig omsorg, spännande aktiviteter och gemenskap samt goda måltider. Allt med din omsorg i fokus!

Aktiviteter & gemenskap

På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Det är du som bestämmer vad du orkar vara med på och vad du tycker är kul.

Personlig omsorg

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som du alltid kan vända dig till. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Goda måltider

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många och det är därför vi alltid gör det lilla extra för att erbjuda välsmakande och stämningsfulla måltider.

Läs mer om våra äldreboenden i Stockholm

Intresserad av hemtjänst?