Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Farsta

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Naturligtvis planerar vi alla insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Omsorg med hög kvalitet

Med oss kan du förvänta dig hög kvalitet på omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi stöttar våra kunder med allt från personlig omsorg till service och vi vet hur viktigt det personliga mötet är. Att var och en känner sig sedd och lyssnad på av oss som är gäster i deras hem.

Häng med på aktiviteterna!

Varje torsdag är du som är kund hos Attendo välkommen till en gemensam lunch till självkostnadspris. Du har också möjlighet att träffa gamla och nya vänner under de andra aktiviteterna som till exempel promenadgrupp, bingo, filmvisning eller musikquiz. Självklart serveras fika i samband med aktiviteterna! På tisdagar och onsdagar mellan 10:00–14:00 är det ”öppen dörr” och fika.

Vi vill sammanföra våra kunder under trevliga former. Alla är välkomna att ta med en sig vän också.

Story image

Underlättar och stöttar dig i din vardag

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. Du som bor i Stockholm kan då välja Attendo som utförare.

Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Den fasta omsorgskontakten lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)
Story image

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Farsta arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Med oss ska du känna trygghet i din vardag. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är du och din fasta omsorgskontakt som tillsammans lägger upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

 

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Svea 101, valde städning från Attendo

Svea är en av de personer som Attendo Hemtjänst i Farsta hälsar på med jämna mellanrum.

– Nu bor jag här runt hörnet sedan 25 år tillbaka i en trea och det är nog drygt 10 år sedan jag träffade Patrik första gången. Mitt första intryck av honom var att han var väldigt noga och ordentlig – och trevlig förstås. Dessutom hade jag en väninna vid namn Ulla och jag minns att även hon tyckte att Patrik var så bra och förtjusande på alla sätt.

- Nu har jag hemtjänst med städning och handling och det funkar jättebra. Vi har en god relation och då och då har jag kontakt med fantastiska Katarina, planeringsledaren, till exempel då det är dags för fönsterputsning. Det är ordning och reda med henne och jag kan verkligen rekommendera Attendo, de passar tider, de ringer om de blir sena och de är trevliga att ha att göra med.

 

Läs hela artikeln om Svea här
Quote

Jag har haft Attendo i många år och har alltid varit mycket nöjd!

Devider

Kund på Attendo hemtjänst Farsta

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

God och näringsrik mat

Priset för en matlåda är 75 kr och då ingår sallad.

Önskar du dessert tillkommer 15 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Menu

Matlagning eller Matlåda för 75 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi leverera matlådor från Attendos eget kök. Våra kockar har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Läs mer om vårt matkoncept
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?

Attendo Mårbackagatan i Farsta

Attendo driver även äldreboendet Attendo Mårbackagatan i Farsta. 

Det är ett nybyggt äldreboende som innehåller 110 platser med fina och rymliga gemensamhetsutrymmen. Varje dag erbjuds roliga och spännande aktiviteter. Här finns bland annat en spa-avdelning där du kan koppla av och njuta av olika behandlingar.

 

 

 

 

Läs mer om Attendo Mårbackagatan