Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet och planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Boråsvägen 1

  • 523 36 Ulricehamn

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Attendos hemtjänst i Ulricehamn

När vi blir äldre kan vi behöva hjälp för att få vardagen att fungera bättre. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljat av kommunens handläggare. För dig som bor i Ulricehamn finns det möjlighet att välja Attendo Hemtjänst Ulricehamn som utförare.

Med våra snart 40 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en fast omsorgskontakt som är den du kommer ha mest kontakt med.

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare i Ulricehamn Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig. För dig som inte har ett biståndsbeslut erbjuder vi på Attendo hemtjänst även hushållsnära tjänster.

Läs mer om oss här på hemsidan eller ring oss, vår kontakttelefon når du måndag - fredag, 8.00 - 16.00 på telefonnummer 020-22 33 44

Men du kan också fylla i ett kontaktformulär här på hemsidan så kontaktar vi dig inom kort.

Yvonne, Viktoria, Marika och Syzana välkomnar dig till oss på Attendo Hemtjänst Ulricehamn
Yvonne, Viktoria, Marika och Syzana välkomnar dig till oss på Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Engagerade medarbetare!

Hos Attendo hemtjänst Ulricehamn arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Gisela och Disa är två av våra medarbetare här på Attendo:

- Vi är ett bra team som gillar det vi gör och ställer upp för varandra. Vi har ett fritt och härligt jobb och vi är många som har följts åt ganska länge. Det är en fantastisk gåva att få ha det på det viset. Det är tydliga rutiner, högt i tak och korta beslutsvägar vilket skapar delaktighet och engagemang, säger Gisela.

- Vi är en fantastisk personalgrupp som inkluderar och möter både varandra och nya kollegor med glädje och respekt; och vi har en fantastisk chef. Den formeln gör att vi har roligt, vi gör bra saker, säger Disa.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Story image

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Nedanför kan du läsa mer om hur vi jobbar med fast omsorgskontakt där en av våra kunder, Britta, berättar om sin upplevelse av hemtjänsten. 

Trygghet och vänskap

Britta valde hemtjänst från Attendo

- Jag vill minnas att vi möttes första gången 2018 i april, så vi har känt varandra i lite mer än fyra år nu.

Disa och Britta har en stark relation och det är en fin och tillitsfull stämning mellan de båda. Tonen är glad, varm, respektfull och full av omtanke åt båda håll. Det märks tydligt att de band som knutits över tid är både starka och viktiga.

- Jag och Disa har en väldigt bra relation och jag har ett stort förtroende för henne. Det har jag även för övriga från Attendo men just Disa är lite speciell och vi pratar mycket när vi träffas, säger Britta. Vi ses oftast tre gånger i veckan och övriga dagar kommer Disas kollegor.

- Jag har egentligen inget klart minne kring varför jag valde Attendo från första början men jag vet att jag tyckt väldigt bra om de personer som har kommit hem till mig och det har alltid varit goda relationer, säger Britta.

Quote

Alla som kommer hit känns som nya vänner!

Devider

Kund, Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Det finns alltid möjlighet att köpa till extra hushållsnära tjänster om du önskar mer hjälp. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 22 33 44

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster här
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?