Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemse

Fardhemsvägen 10, Gotland

Välkommen till oss

Agneta Pettersson, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Agneta Pettersson och ansvarar för Attendo Hemse. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor.

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
40

Om boendet

Ditt centrala och hemtrevliga boende på Gotland

På Attendo Hemse Äldreboende finns det 40 lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar. Våra gemensamma utrymmen har en mycket hemtrevlig miljö. Vi har en gemensam matsal samt sällskapsytor för gemenskap, rekreation och avslappning. Här kan du välja att sitta själv i lugn och ro, med en kopp kaffe och dagens tidning, eller umgås med vänner. Vi är måna om att skapa en trevlig vardag med olika typer av aktiviteter, både enskilt och i grupp.

Närområdet

Det är lätt att ta sig till tandvård, vårdcentral, fotvårdsspecialist och apotek som ligger i angränsande byggnad.

Omsorg & Aktiviteter

En värdefull vardag

Hos oss får du en egen kontaktperson som blir ditt stöd i den dagliga tillvaron. Kontaktpersonen är även en viktig länk till dina närstående, om du vill det. När du flyttar in tar vi tillsammans fram en genomförandeplan, vilket innebär att vi gemensamt beslutar om hjälpinsatser och aktiviteter utifrån dina behov och önskemål.

Vi är måna om att skapa en trevlig vardag med olika typer av aktiviteter, både enskilt och i grupp.

Medarbetare

Våra medarbetare

Medarbetargruppen består av verksamhetschef, undersköterskor samt en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på varje plan i verksamheten. Vi har läkare som är hos oss en gång i veckan, eller vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, planera träningsprogram samt handleda våra medarbetare.

Mat

Måltider - en viktig stund av dagen

Måltiderna är en viktig del för oss och när vi äter tillsammans vill vi att det ska vara en trevlig stund för samtliga. Att maten är god och näringsriktig är viktigt och vi lägger stor vikt vid miljön runt omkring, som att sitta i lugn och ro vid en vacker dukat bord.

Helger och högtider uppmärksammas genom att vi dukar extra fint och serverar festligare mat och dryck.

Huvudkomponenten levereras från Dafgård och vi lagar tillbehören på plats. Vi serverar alltid efterrätt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.2383660766974,"lng":18.3705172420398},"content":"<h4>Attendo Hemse</h4><p>Fardhemsvägen 10 </br> 623 51 Gotland </br> Gotland</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.2383660766974,18.3705172420398' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Fardhemsvägen 10,
623 51 Gotland
Gotland

Öppna vägbeskriving