Kontakt och bilder

Teaser Image

Presschef

Linda Bengtsson Telefon: 073-839 98 00 (ej sms)

E-post
Teaser Image

Pressbilder

Här finner du pressbilder på personer i ledningsgruppen och styrelsen, vår logga och andra ikoner samt utvalda bilder från våra verksamheter. Alla bilder finns att ladda ner för fri användning.

Ladda ner pressbilder

Aktuellt

Ny chef för fastighet och etablering i Attendo

Ny chef för fastighet och etablering i Attendo

Andreas Persson har utsetts till ny chef för fastighet och etablering i Attendo Skandinavien. Andreas har gedigen erfarenhet av att driva expansion och nyetablering av olika företag, i Sverige och internationellt.

2023-01-11

Attendo bistår region Gotland med platser

Vi har varit verksamma på Gotland i många år och för oss är det en självklarhet att hjälpa till när det är ett ansträngt läge inom sjukvården på ön.

2023-01-03

Attendo i Vårdföretagarnas styrelser

Attendo i Vårdföretagarnas styrelser

Under november månad har Vårdföretagarnas samtliga branscher hållit årsmöte och valt nya styrelser. Attendo har representation i två av fyra branschstyrelser.

2022-12-06

Remissvar på förslaget om en ny Äldreomsorgslag

Remissvar på förslaget om en ny Äldreomsorgslag

Attendo vill härmed inkomma med nedan synpunkter på betänkandet ”Nästa steg – Ökad kvalitet i vård och omsorg av äldre personer” (SOU 2022:41).

2022-11-16

Attendo i media

Teaser Image

Inslag på TV4 - solrummet på Kapellgärdet Norra

2023-01-18. "Man mår som en ängel"; säger Anne-Marie, som bor på äldreboendet där man köpt in en solsimulator berättar arbetsterapeuten Linnea Nilsson. "När man varit i rummet mer än 20 minuter har man fått sin dagliga dos av D-vitamin".

Se klippet på tv4.se
Teaser Image

TV4 besökte Katten Kurre på Vårdbo i Norrtälje

2022-12-24. Djur kan ha en lugnande inverkan och kan minska oro hos äldre med demens. På Äldreboendet Attendo Vårdbo i Norrtälje bor katten Kurre, som sprider glädje bland de boende. Anne-Louise Kristensen, boende och kattvän, njuter av Kurres sällskap. ”Han är så himla härlig”, säger hon.

Se klippet på tv4.se
Teaser Image

Mauri besökte äldreboendet Maria Winkvist

2022-12-28. I programmet "Vad hände sen" på TV4 Play, besöker Mauri Attendo Maria Winkvist där boende samtalar om låten "En rosa helikopter" och sjunger en bit av låten. Cirka 50 sekunder in i programmet kan du se inslaget.

Se programmet här
Teaser Image

Fyraåringarna på äldreboendet

2020-09-01. Programmet som sändes i TV4 och C More handlade om mötet mellan generationer. Det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje. Vad händer egentligen när äldre och yngre träffas dagligen? Hur påverkas de äldres hälsa?

Se programmet här