Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Det här händer på Attendo

Vi söker fler stjärnor till hemtjänsten!

2022-06-21

Det var tack vare Carolinas mormor som hon valde att börja jobba i hemtjänsten efter studenten. Nu har hon hunnit fylla 25 år och vill fortsätta utvecklas och lära sig mer om det yrke hon valt.

Läs mer

Attendo får förnyat förtroende att driva Sudergården på Gotland

2022-06-10

Attendo driver idag äldreboendet Sudergården i Burgsvik på Gotland och har nu fått förnyat förtroende för att fortsätta driva verksamheten fyra år framåt med möjlighet till förlängning.

Läs mer

Attendo Sandbyhov tar emot ukrainska flyktingar

2022-06-08

Attendo och Migrationsverket har tecknat ett avtal om 171 platser på Sandbyhov i Norrköping från och med mitten av juni till december 2022. Det handlar om tillfällig bostad för vuxna och barn som omfattas av EU:s massflyktsdirektiv.

Läs mer

Ny musikal av Unika sätts upp på Gröna Lund Teatern!

2022-06-08

Cirkus Baronette är en världsberömd cirkus med unika attraktioner; lindansösen Valevska är den främsta i sin konst och cirkusen sägs ha världens enda livs levande enhörning. Men en dag kastas allt omkull då cirkusdirektören Charlie avlider i ett hjältedåd. Vem ska ta över cirkusen? Kan de fortsätta tillsammans… eller kommer de att skingras för vinden? En historia om att välja sin egen familj och att följa sitt hjärtas röst.

Läs mer

Nytänkade, normbrytande och fabulöst!

2022-05-30

I helgen var det premiär för musikalen Lika Olika på anrika Oscarsteatern i Stockholm. Lyssna gärna på inslaget från Sveriges radio P4.

Läs mer

Attendo öppnar nytt boende för döva och hörselskadade

2022-05-17

Nyligen öppnade dörrarna på nya Öbergsgatan i Eskilstuna och både radio och TV var på plats för att rapportera om den nya verksamheten för döva och hörselskadade.

Läs mer

Vårmeny

2022-04-26

Råvaror i säsong har alltid bättre kvalitet, är mer näringsrik och smakar bäst. På Attendo arbetar vi därför med en säsongsbaserade meny och mellan april och juni serverar vi vår säsongsanpassade vårmeny.

Läs mer

Situationen i Ukraina - Vi kan hjälpa till

2022-04-25

Attendo Individ & Familj har mångårig erfarenhet av att ta emot ensamkommande barn, ungdomar och familjer i våra verksamheter.

Läs mer

Kommentar till åklagarärende

2022-04-13

Åklagarmyndigheten har väckt åtal mot tre personer avseende ett erinransärende inom Attendo Sverige från juni 2020. Attendo är inte en part i målet, men vi kommer att följa processen noga. Det är bra att frågan utreds och prövas.

Läs mer

Goda energier på Attendo Kantarellvägen

2022-03-29

Året är nytt, kung Bore tvekar och haltar; och i personalrummet finns en känsla av förhoppning och nyfikenhet. På Attendo Kantarellvägen har man, likt många andra kollegor, lagt ett bra men utmanande år till handlingarna och nu tar man sats framåt med nya krafter och mot förhoppningsvis mer normala tider ur ett pandemiperspektiv.

Läs mer