Undersökningsföretaget Universum har rankat de arbetsgivare som unga sjuksköterskor tycker är mest attraktiva och det är Attendo som hamnar i topp i omsorgen, före Humana, Ambea och kommunerna i Sverige.

2022-11-30

Ett sprudlande energiknippe som styr upp det mesta som händer i verksamheten. Så beskriver boende och kollegor Connie Söderlind, aktivitetssamordnare på Attendo Fresta Södra Allé i Upplands Väsby.

2022-11-22

Våra verksamheter är i full gång med Halloween-firande. Här kan du kika på vad man har pysslat med och klätt ut sig till.

2022-11-01

Attendo Postflyget är ett nybyggt, fräscht äldreboende i Göteborg. Varje plan erbjuder stora och generösa gemensamhetsytor och här finns också̊ en rejäl terrass för grillning, fikastunder, musikaftnar, odling och annat mysigt.

2022-10-20

När Inge och Kerstin flyttade in på Attendo Lyckligagatan hade ingen av dem kunnat tänka sig att de två år senare skulle hitta kärleken och vara förlovade. Inge och Kerstin är båda utåtriktade och aktiva personer och sökte sig till varandra.

2022-10-11

Emma Rosén, verksamhetschef hos Attendo, har nominerats till "Guldkransen", ett pris som branschföreningen Livo, Ledarna inom vård och omsorg, delar ut.

2022-10-06