Filtrera
Attendo Hemtjänst Bredäng

Attendo Hemtjänst Bredäng

I Attendos hemtjänst i Bredäng är vi många erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Attendo Hemtjänst Bromma

Attendo Hemtjänst Bromma

Attendo grundades 1985 och i dag anlitar över 200 brommabor oss och våra tjänster. Vi utgår ifrån våra två lokalkontor i Bromma och vårt mål är att vara den bästa hemtjänsten.

Attendo Hemtjänst Danderyd

Attendo Hemtjänst Danderyd

Attendo startade sin första verksamhet redan 1985 i Danderyd. Idag är Attendo Hemtjänst en av de ledande aktörerna i Danderyd med erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Attendo Hemtjänst Enskede-Årsta-Vantör

Attendo Hemtjänst Enskede-Årsta-Vantör

I Attendos hemtjänst i Enskede-Årsta-Vantör är vi många erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Attendo Hemtjänst Falun

Hemtjänst i Falun

Attendo Hemtjänst Falun har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag.

Attendo Hemtjänst Farsta

Attendo Hemtjänst Farsta

Attendo Hemtjänst Farsta har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar din hjälp tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål.

Låt dig inte luras!

Brott mot äldre ökar och gärningspersonerna blir allt mer förslagna. Nu är det återigen dags för Attendos satsning Trygg & Säker för att skapa en tryggare vardag. Årets tema handlar om vaksamhet mot brott och bedrägerier.

I samband med detta får alla Attendos kunder i hemtjänsten ett anti-skimmingkort att placera i plånboken som skydd mot trådlös skimming där någon stjäl din kortinformation.

Satsningen Trygg & Säker startade 2015 för att skapa en säkrare vardag för våra kunder i hemtjänsten. Vi har tidigare år fokuserat på fallrisk och brandrisk.

Mer om kampanjen

Fyra steg till en enklare vardag

1

Ansök om hemtjänst

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan, numret hittar du enklast på kommunens hemsida.

Så ansöker du
2

Välj utförare

I många kommuner har du lagstadgad rätt att själv välja den utförare av hemtjänst som passar dig bäst.

Här finns vår hemtjänst
3

Meddela ditt val

Meddela din biståndsbedömare hos kommunen vilken utförare av hemtjänst som du önskar.

4

Vi kontaktar dig

Om du har valt Attendo tar vi kontakt med dig. Du får även gärna kontakta oss om du har några frågor.

Kontakta oss
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?