Attendo Hemtjänst Mölndal

Inom kort kommer vi erbjuda hemtjänst och hushållsnära tjänster till Mölndalsborna. Vi hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • 431 61 Mölndal

  • Västra Götalands län

Fakta

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Snart finns vi i Mölndal

Snart kan du som boende i Mölndal välja Attendo som utförare av hemtjänst. Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Hos oss på Attendo Hemtjänst Mölndal arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Intresserad av hemtjänst?