Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Gävle

Hemtjänsten i Gävle utför hemtjänst & hushållsnära tjänster som är anpassade efter dina önskningar & behov. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Vi underlättar din vardag

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. Du som bor i Gävle kan då välja Attendo som utförare.

Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en fast omsorgskontakt som är den du oftast kommer träffa.

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare på Gävle Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

Läs mer om oss här på hemsidan eller ring oss, måndag - fredag, 8.00 - 16.00 på telefonnummer 020 - 211 300.

Blankett: Ansökan om hemtjänst

Sven och Anita valde hemtjänst från Attendo

Det var efter det att Sven hade hamnat på sjukhus och sedermera kommit hem igen som det var dags att börja fundera på att välja hemtjänst.

- Vi valde först en annan utförare och hoppades såklart på det bästa med det, men det blev inte bra. Vi var helt enkelt missnöjda av olika skäl. Då stötte vi på en granne här och hon berättade att hon hade Attendo till hjälp hos sig och var väldigt nöjd. Så det lyssnade vi på.

- Vi kontaktade kommunen och berättade att vi ville byta till Attendo, och då fick vi hjälp med det. Allt gick mycket smidigt och det har fallit väldigt väl ut, tycker vi. Vi valde om och valde Attendo – och nu har vi världens bäste Ali här som fast omsorgskontakt

 

Läs hela artikeln här
Quote

Det är samma personal som kommer och de gör ett bra jobb!

Devider

Kund på Attendo hemtjänst Gävle

Attendo hemtjänst - ett vinnande team

Hos Attendo hemtjänst Gävle arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Med oss kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.


Framgång är ett lagarbete. Oavsett om det gäller ett företag, en organisation eller något annat så blir man aldrig mer framgångsrik än det man uppnår tillsammans. Det vet man hos Attendo i Gävle, vars hemtjänst slog ned bopålarna på Norra Gatan i Gävle år 2017. 

 

Läs mer om oss som jobbar på Attendo hemtjänst i Gävle i den här artikeln:

Artikel: Arbetsglädje, laganda och ledarskap

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, inköp eller omvårdnad så som stöd med dusch.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget. 

Kontakta oss redan idag för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig!

020 - 211 300

Läs mer om hushållsnära tjänster

Vad kostar hemtjänst i Gävle?

När du nyttjar hemtjänst betalar du en hemtjänstavgift till kommunen. Maxavgiften är densamma oavsett om du nyttjar privat eller kommunal hemtjänst.

Det kostar ingenting extra att anlita en privat utförare som Attendo. Prissättningen för hemtjänst bestäms i varje enskild kommun, och även om den kan variera mellan olika kommuner är den alltid inkomstprövad. Det innebär att priset bestäms utifrån dina inkomster. Det finns dock ett maximalt belopp du kan få betala per månad, oavsett var du bor, vilka beviljade insatser och inkomst du har. Fråga din biståndshandläggare om aktuellt maxbelopp. 

Har du frågor om prissättningen kan du vända dig direkt till din kommun. Om du undrar hur du går tillväga för att få ett biståndsbeslut får du gärna ringa oss på 020-211 300 så hjälper vi dig.

Mer om kostnad
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Quote

Jag har bara positiva erfarenheter av Attendo. De är alltid tillgängliga vilket är mycket viktigt för mig efter som jag inte bor i samma stad som mamma. Jag litar på dem till 100%!

Devider

Närstående till kund på Attendo hemtjänst Gävle

Våra boenden i Gävle

Attendo driver även två äldreboenden i Gävle.

Attendo Muréngatan är ett modernt äldreboende som öppnade våren 2020, med inriktning både mot Kultur & Nöje och Sport & Spa. Här kan du ta något gott att dricka i sportbaren framför TV:n när favoritklubben spelar. Det finns även en spa-avdelning där du kan koppla av och ett gym där du kan träna eller spela boule i vår trädgård.

Attendo Pukslagarvägen är ett modernt äldreboende med inriktningen Utevistelse & Trädgård. Här ska alla som vill kunna ägna sig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården. Vi har även aktiviteter i vårt växthus, till exempel läs- och sångstunder.

 

Läs mer om våra fina äldreboenden här:

Attendo Muréngatan Attendo Pukslagarvägen

Intresserad av hemtjänst?

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt!

Sök jobb hos oss!