Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Halmstad

Vi erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster och vi strävar alltid efter att anpassa oss till just dina önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

 • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

 • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Välkommen till Attendo Hemtjänst i Halmstad

Vi bedriver verksamheten efter Attendos tre ledord: Omtanke, Engagemang och Kompetens. Vår vision "Att Stärka Individen", är drivkraften i vårt arbete och vi strävar alltid efter att anpassa oss till kundens önskemål. Att Du som kund bemöts av ett leende och ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss! Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka.

 • Att välja privat hemtjänst kostar samma som kommunal hemtjänst. 
 • Hög kontinuitet (alltså få olika personer som besöker dig i hemmet).
 • All fast personal är utbildade undersköterskor.
 • All fast personal har fasta slingor så du möter oftast samma personer.
 • Vi är den enda privata utföraren som erbjuder digitala lås, du slipper lämna ifrån dig nyckel.
 • Som kund hos oss får du tillgång till trevliga aktiviteter både på våra fina äldreboenden och i vår hemtjänstlokal.
 • Våra kunder rekommenderar oss som utförare.
 • Vi strävar efter att vara ett personligare val av hemtjänstutförare.

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, planeringsledare och verksamhetschef, vi har ett nära samarbete med hemsjukvårdens sjuksköterskor och rehab personal.

"Överträffar de förväntningar jag hade"

Rutger Johannesson är född i Göteborg och via Landskrona gick flyttlasset till Halmstad och Linehed där familjen bodde fram till 1965.

Efter ett trauma med ryggen blev det dags för Rutger att få hemtjänst och idag bor han ett stenkast från Lilla torg.
– Det första som hände när jag kom hem från sjukhuset var att jag valde den kommunala hemtjänsten, men det visade sig inte fungera så bra så då valde jag aktivt om till Attendo.
Jag hade ganska bra koll på vilka alternativ som fanns och dessutom pratade jag med en bekant som hade mycket gott att säga om företaget. Så Attendo blev det och dessutom rekommenderade jag dem till mina föräldrar, så idag har vi Attendo på var sitt håll.

Läs hela artikeln om Rutger här:

Kundberättelse: Rutger

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut.

En utbildad undersköterska kommer bli utsedd till din fasta omsorgskontakt. Tillsammans planerar ni hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i din genomförandeplan.

Genomförandeplanen följs regelbundet upp av din fasta omsorgskontakt så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Omsorg erbjuds alla veckodagar kl. 07.00 till kl. 23.00 och serviceinsatser erbjuds måndag till fredag kl. 07.00 till kl.19.00. Vi utför då beviljade insatser som personlig omsorg, tvätt, städ, inköp, apoteksärenden, ledsagning och social samvaro.

Vad kan hemtjänsten hjälpa till med?

Vi erbjuder en rad tjänster för att förenkla din vardag, inklusive:
 • Hjälp med personlig hygien, klädsel och måltidsförberedelser.
 • Hemstädning och tvättjänster anpassade efter dina önskemål och behov. 
 • Hjälp med inköp av varor, med hänsyn till dina specifika preferenser.
 • Hemtjänsten kan även följa med dig på promenad eller sociala aktiviteter, så kallad ledsagning.

Fokus på trygghet och integritet

Att bevara din integritet och trygghet är grundläggande för oss på Attendo. Vi anpassar våra tjänster för att spegla din livsstil och dina preferenser, så att varje insats känns både respektfull och personlig. Vårt engagerade team är alltid redo att assistera vid behov, och vi erbjuder även trygghetslarm som en ytterligare säkerhetsåtgärd.

Quote

Jag är så nöjd med de som kommer, de är duktiga och vänliga. Personalen på kontoret svarar alltid så glatt i telefonen och hjälper till med allt som behövs ombesörjas.

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Halmstad

Vår hemtjänst i Halmstad - Här finns vi

Inom Halmstad täcker vi följande områden: 

 • Centrum
 • Fyllinge
 • Oskarström
 • Söndrum
 • Vallås

Hushållsnära tjänster

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster

Vi hjälper dig med maten

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Maten är en viktig del av din vardag och vi vill att den skall få fortsätta vara det även om du behöver stöd kring måltiderna. 

Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboenden i Halmstad

Attendo Nissastrand

Attendo Nissastrand

Attendo Nissastrands äldreboende ligger vackert beläget i Halmstad, ett stenkast från Nissan och med närhet till stadens kärna. Boendet har fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol. Adress: Kungsgatan 37 , Halmstad

Läs mer
Attendo Nissabogatan

Attendo Nissabogatan

Attendo Nissabogatan är ett modernt äldreboende i centrala Halmstad med närhet till Nissan. Boendet är ett livsstilsboende med inriktning både Sport & Spa och Kultur & Nöje vilket innebär att hälsa, välmående och kultur genomsyrar verksamheten. Adress: Nissabogatan 26 , Halmstad

Läs mer
Attendo Westerbergs gata

Attendo Westerbergs gata

Attendo Westerbergs gata i Halmstad är ett modernt äldreboende med inriktningen Kultur & Nöje vilket innebär att vi ordnar trevliga aktiviteter med kulturella inslag, som musik och dans. Adress: Westerbergs gata 29, Halmstad

Läs mer

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt!

Sök jobb hos oss!
Quote

Jag har jättegoa jobbarkompisar och det är så härligt att jobba med människor!

Devider

Amanda

Undersköterska

Intresserad av hemtjänst?