Attendo Hemtjänst Halmstad

Vi erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster och vi strävar alltid efter att anpassa oss till just dina önskemål.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Välkommen till Attendo Hemtjänst i Halmstad

Vi bedriver verksamheten efter Attendos tre ledord: Kompetens, Engagemang och Omtanke. Vår vision, Att Stärka Individen, är drivkraften i vårt arbete och vi strävar alltid efter att anpassa oss till kundens önskemål. Att Du som kund bemöts av ett leende och ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss! Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka.

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, planeringsledare och verksamhetschef, vi har ett nära samarbete med hemsjukvårdens sjuksköterskor och rehab personal.

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut. Du får en kontaktman i personalgruppen som tillsammans med dig bestämmer hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i en genomförandeplan. Genomförandeplanen följs regelbundet upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Omsorg erbjuds alla veckodagar kl. 07.00 till kl. 23.00 och serviceinsatser erbjuds måndag till fredag kl. 07.00 till kl.19.00. Vi utför då beviljade insatser som personlig omsorg, tvätt, städ, inköp, apoteksärenden, ledsagning och social samvaro.

Vi hjälper dig med maten

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Hushållsnära tjänster

Vi erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster som till exempel fönsterputsning, städning, snöskottning, gräsklippning. Kontakta oss om du vill veta mer!

Läs mer om hushållsnära tjänster

Jag har jättegoa jobbarkompisar och det är så härligt att jobba med människor!

Amanda

Undersköterska

Intresserad av hemtjänst?