Attendo Nissastrand

Centralt äldreboende ett stenkast från Nissan. Här finns fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol.

Kontakt

Unit contact image
 • Robin Axrén och Albana Veseli
 • Verksamhetschefer

 • 073-3181023 alt 070-625 25 08
 • Hej, Vi heter Robin Axrén & Albana Vesel och vi ansvarar för Attendo Nissastrand. Har du frågor om vår verksamhet eller vill boka ett besök? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Du hittar våra kontaktuppgifter under knappen "Fler kontaktuppgifter".

Adress

Fakta

 • Antal platser - 72

  Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  Byggt år - 2002

  Naturnära

Centralt äldreboende med fina närområden

Attendo Nissastrand äldreboende ligger vackert beläget i Halmstad, ett stenkast från Nissan och med närhet till stadens kärna. Boendet har fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol. 2010 och 2012 valdes vi till region syds bästa enhet. 2013 fick vi priset ”Guldtanden” utdelat av Oral Care som bästa enhet i region Halland.

Här finns 72 lägenheter varav 30 är avsedda för personer med demensdiagnos. Lägenheterna är ljusa och fina med eget badrum och säng. Alla lägenheter är utrustade med kylskåp och uttag för kaffe/te kokare.

Varje avdelning har ett gemensamt kök och ett gemensamt utrymme för måltider och samvaro samt en stor härlig balkong.

Omsorg med individen i fokus

Vid inflyttning får du en kontaktperson som kommer att ha det lilla extra ansvaret för dig. Vi har välkomstsamtal och vårdplanering där en genomförandeplan upprättas efter dina önskemål. Genomförandeplanen beskriver vad du vill ha stöd med och på vilket sätt.

Du har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som i samarbete med läkaren ansvarar för dina hälso och sjukvårdsinsatser.

Engagerade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet och kunskap.

Våra medarbetare består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, vårdbiträden, ssk-trainee och två verksamhetschefer.

Vi har sjuksköterska på plats dygnet runt och en gång i veckan samt vid behov kommer ansvarig läkare från Viktoriakliniken hit.

Matglädje på Nissastrand

Måltiden är en viktig del av dagen och vi gör allt för att förgylla din måltid. Vid högtider dukar vi extra festligt och ofta ordnar vi egna små fester. Nybakt serveras så gott som dagligen. Frukosten tillagas i avdelningens kök med stor variation och efter dina önskemål. Lunch samt kvällsmat levereras från vårt eget kök beläget på Attendo Westerbergs gata och efterrätt serveras varje dag.

"Jag har hittat nya vänner och vi har superroligt ihop, sen har jag ju min man på en annan avdelning, det är skönt att vi har nära till varandra."

Gunnel 83 år

Boende Attendo Nissastrand

Intresserad?