Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Huddinge

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Naturligtvis planerar vi alla insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Hörningsnäsvägen 16

  • 141 45 Huddinge

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Låt oss ta hand om dina vardagsbestyr!

Du som bor i Huddinge välja Attendo som utförare av dina hemtjänstinsatser.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Trygga besök

För din trygghet och säkerhet bär vi alltid arbetskläder och id-bricka när vi kommer hem till dig. 

Birgitta trivs med hemtjänsten!

– När det gäller hemtjänsten så var det så att från allra första början fick jag lite tips från min granne men sedan var det min son som hjälpte till när det var dags att söka hemtjänst och välja utförare.

- Jag trivs bra med Attendo och jag trivs finemang med Rabia och övriga kollegor så jag har bara gott att säga.
Det är goda relationer och goda samtal. Hon är lugn och trygg och jag känner mig väldigt väl till mods när vi är tillsammans. Vi fungerar bra ihop helt enkelt. Ibland tar vi en liten promenad och ibland händer det att tar jag mig hit till Attendos kontor och hälsar på när det bjuds på aktiviteter och gemenskap. I höstas var det lite kransbindning och så blir det lite bingo och det är ju kul.

 

Läs hela artikeln här
Quote

Alla är väldigt sympatiska och ser alltid till att man har det bra!

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Huddinge

Story image

Du bestämmer hur du vill ha det

Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även om exempelvis kost, demens och arbetet som fast omsorgskontakt. 

En av våra medarbetare utses till din fasta omsorgskontakt och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg, vilket bidrar till en ökad kontinuitet och trygghet.

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din fasta omsorgskontakt går det självklart bra att byta. Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar. 

 

 

Story image

God mat

Maten är en av de viktigaste delarna av vårt välbefinnande. Vi på Attendo vill att alla ska ha rätt till god mat som är näringsrik och som våra kunder kan relatera till. Vi kan leverera goda och näringsriktiga matlådor till dig, tillagade i vårt eget kök.

Story image

Halva priset med rutavdrag

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Våra boenden i Huddinge

Attendo driver även två äldreboenden i Huddinge.

Attendo Varvsvägen är ett nybyggt modernt äldreboende som ligger i Masmo. Här erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där den som vill kan ägna sig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården.

Attendo Skutan ligger i Flemingsbergs centrum i Huddinge med närhet till butik, apotek och service. Det är ett äldreboende med en trevlig innergård där vi gärna umgås tillsammans, fikar och tar små promenader. Då och då får vi även besök av hunden Bruna som sprider glädje hos oss!

 

 

 

Attendo Varvsvägen Attendo Skutan

Intresserad av hemtjänst?