Attendo Hemtjänst Huddinge

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Naturligtvis planerar vi alla insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Hörningsnäsvägen 16

  • 141 45 Huddinge

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Låt oss ta hand om dina vardagsbestyr!

Från den 1 februari 2021 kan du som bor i Huddinge välja Attendo som utförare av dina hemtjänstinsatser.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Trygga besök

För din trygghet och säkerhet bär vi alltid arbetskläder och id-bricka när vi kommer hem till dig. Nu under pandemin använder vi även munskydd och visir vid alla besök.

Du bestämmer hur du vill ha det

Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även om exempelvis kost, demens och kontaktmannaskap. En av våra medarbetare utses till din kontaktman och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg, vilket bidrar till en ökad kontinuitet och trygghet. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din kontaktman går det självklart bra att byta. Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar. 

 

 

God mat

Maten är en av de viktigaste delarna av vårt välbefinnande. Vi på Attendo vill att alla ska ha rätt till god mat som är näringsrik och som våra kunder kan relatera till. Vi kan leverera goda och näringsriktiga matlådor till dig, tillagade i vårt eget kök.

Halva priset med rutavdrag

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Vårt grundpris per timme efter skatteavdag:
För hushållsnära tjänster; 211 kr/h ink moms för dig över 65 år och 264 kr/h ink moms för dig under 65 år.

För besök utanför tätort tar vi en inställelseavgift på 165 kr per tillfälle som inte är avdragsgill.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Intresserad av hemtjänst?