Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Kungälv

Vi har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Utmarksvägen 18

  • 442 39 Kungälv

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos oss på Attendo Hemtjänst Kungälv arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Våra medarbetare har gedigen kompetens och erfarenhet från såväl det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar. Din fasta omsorgskontakt är den som har huvudansvaret för att såväl du som dina närstående ska känna er trygga med din omsorg. 

Vi bedriver hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl. 07:00-22:45.

Intresserad av hemtjänst?

Quote

Personalen är så otroligt hjälpsamma. Alla är så himla gulliga!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Kungälv

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget i enlighet med Skatteverkets regler.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även enklare trädgårdsarbete, fönsterputsning och andra hushållssysslor du kan behöva hjälp med.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

0725-63 01 04

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboende i Kungälv

Attendo driver även ett äldreboende i Kungälv. Attendo Stationsgatan är ett modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa.

Vår strävan är att skapa meningsfulla och trevliga dagar utifrån varje boendes unika förmåga och önskan och därför är du som boende självklart delaktig i utformandet av vårt aktivitetsutbud. Aktiviteterna varierar från dag till dag och innehåller exempelvis att följa idrottshändelser, en gemensam pubafton med dans, tillverkning av tvålar och ansiktsmasker samt provsmakning av choklad och exotiska frukter.

Vi har stort fokus på välbefinnande och träning då vårt koncept på stationsgatan är Sport och Spa. Här kan du träna i gymmet, både individuellt och cirkelträning.

Den fina omgivningen lockar även till daglig träning i form av stavgång, promenader, sittgympa på vår fina innergård. I vårt mysiga spa sker avkoppling med varma bad, bastu, massage, kroppvårdsbehandlingar, sinnesstimulering och manikyr.

Attendo Stationsgatan