Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Knivsta

Vi utför hemtjänst & hushållsnära tjänster. Våra erfarna medhjälpare hjälper dig med personlig omsorg & service i hemmet.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image
  • Christina McCrum
  • Planeringsledare

  • 076-695 28 95
  • Telefontid: 07.00-16.00

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

Visste du att du som bor i Knivsta kan välja Attendo Hemtjänst som din hemtjänstutförare? Det kostar inte mer än den kommunala hemtjänsten men ger dig en bättre möjlighet till en personligare omsorg.

Med 35 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få din omsorg utformad så som du vill ha den så bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en fast omsorgskontakt som är den person som kommer att stötta dig med din planering.

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare på Knivsta Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

Läs mer om oss här på hemsidan eller ring oss, måndag - fredag, 8.00 - 16.00 på telefonnummer 0766-95 28 95

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

På Attendo Hemtjänst Knivsta arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är din fasta omsorgskontakt som tillsammans med dig planerar de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag!

Och - vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Det skall vara lätt och tryggt för dig och dina anhöriga att nå oss! 

Quote

Mycket trevligt bemötande av trevlig och kunnig personal!

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Knivsta

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Det finns alltid möjlighet för dig att köpa hushållsnära tjänster från oss. Det kan vara som ett komplement till till biståndsbeslut eller som en självständig tjänst.  Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

0766-95 28 95

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Fyra steg till en enklare vardag

1

Ansök om hemtjänst

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan, numret hittar du enklast på kommunens hemsida.

Så ansöker du
2

Välj utförare

I många kommuner har du lagstadgad rätt att själv välja den utförare av hemtjänst som passar dig bäst.

Här finns vår hemtjänst
3

Meddela ditt val

Meddela din biståndsbedömare hos kommunen vilken utförare av hemtjänst som du önskar.

4

Vi kontaktar dig

Om du har valt Attendo tar vi kontakt med dig. Du får även gärna kontakta oss om du har några frågor.

Kontakta oss

Intresserad av hemtjänst?