Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Karlstad

Vi har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar din hjälp tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Karlstad

  • Värmlands län

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Karlstad arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Den fasta omsorgskontakten lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Du är också varmt välkommen till våra trivselträffar varje vecka där vi bjuder på lite extra gott fika som våfflor eller tårta.

Läs gärna mer om hur det är att ha hemtjänst av oss på Attendo hemtjänst Karlstad här:

Kundberättelse: Annagerd

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi skräddarsyr tjänsterna utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel:

  • Städning
  • Fönsterputs
  • Social samvaro & Promenader
  • Klippa gräs

Först ses vi på ett hembesök, som såklart är kostnadsfritt, där vi skräddarsyr de hushållsnära tjänster du är intresserad av utifrån dina behov och önskemål. Tjänsterna utförs sen av samma person i så hög utsträckning som möjligt och alla våra medarbetare är serviceinriktade och engagerade med kompetenser inom såväl vård och omsorg som service. För oss är varje uppdrag lika viktigt. 

Här kan du läsa mer om hur det är att ha hushållsnära tjänster av oss:

Kundberättelse: Karin

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Att jobba i hemtjänsten blir för många ett första jobb och inte sällan ett insteg till vården och omsorgen. Det är det viktigt, fritt och flexibelt jobb samtidigt som det också innebär en stor del ansvar.

Vi söker alltid fler engagerade kollegor som vill komma och jobba hos oss.

Om du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder – om du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov – då hoppas vi att du vill komma och jobba hos oss!

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar och vad våra härliga medarbetare säger om yrket:

Medarbetarreportage Sök jobb hos oss

Hitta till oss - Våra lokala kontor

Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?