Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Danderyd

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Naturligtvis planerar vi alla insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
  • Ninni Dahl
  • Verksamhetschef

  • Ninni.Dahl@attendo.se
  • 076-181 09 20
  • Varmt välkommen till vår fina verksamhet. Vi kommer gärna hem till dig på ett hembesök - ring eller maila oss!

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Hög kvalitet

På Attendo Hemtjänst Danderyd arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Engagerade medarbetare med olika kompetens

Hos Attendo Hemtjänst Danderyd får du tryggheten av att vi har 35 års erfarenhet av att ge professionell omsorg. Samtidigt får du det lilla sammanhanget med trygga medarbetare som alltid gör det lilla extra för att ge dig en personligare omsorg.

Vi finns här för dig och hjälper dig i vardagen med allt från tvätt och städ till personlig omsorg. När du fått ditt biståndsbeslut kan du välja Attendo som utförare. Vi bokar då upp ett personligt uppstartsmöte där vi tillsammans med dig gör din planering så att insatserna utformas som du vill ha dem.

Du kommer få en fast omsorgskontakt som du kommer ha regelbundna besök av. Det är din fasta omsorgskontakt som du i först hand skall vända dig till om du har några tankar eller funderingar. 

Story image

Häng med i vår Promenadgrupp

Frisk luft, rörelse och trevlig social samvaro är alla friskfaktorer som vi behöver ta vara på. Därför har Attendo Hemtjänst Danderyd tillsammans med Danderyds kommun startat en promenadgrupp. Vi träffas första gången den 11 oktober kl.14.00 utanför Kevinge Seniorcenter, Edsviksvägen 1A. Därefter ses vi varje vecka, samma tid och samma plats.

Efter den härliga promenaden bjuds alla på kaffe och kaka i Kevinge Seniorcafé.

 

Varmt välkomna - tillsammans blir vi starkare!  

Quote

Personalen är duktiga och punktliga och hjälper alltid till!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Danderyd

Story image

Utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboenden i Stockholm

Vi på Attendo har också flera fina äldreboenden i Stockholm att välja bland. Vi erbjuder personlig omsorg, spännande aktiviteter och gemenskap samt goda måltider. Allt med din omsorg i fokus!

Aktiviteter & gemenskap

På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Det är du som bestämmer vad du orkar vara med på och vad du tycker är kul.

Personlig omsorg

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som du alltid kan vända dig till. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Goda måltider

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många och det är därför vi alltid gör det lilla extra för att erbjuda välsmakande och stämningsfulla måltider.

Läs mer om våra äldreboenden i Stockholm

Intresserad av hemtjänst?