Hoppa till huvudinnehåll

Hemtjänst i Falun

Om du behöver eller redan har hemtjänst och bor i Falun kan du välja Attendo som utförare. Vi har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Zettergrens väg 24 (från 9/7 2024)

  • 791 77 Falun

  • Dalarnas län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

  • Hushållsnära tjänster, Hemtjänst

Omsorg efter dina önskemål

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. I Falun har du som blivit beviljad hemtjänst möjlighet att välja Attendo Hemtjänst Falun som utförare av dina insatser.

Med snart 40 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en fast omsorgskontakt som är den du oftast kommer träffa.

Det kostar ingenting extra att anlita en privat utförare som Attendo. Prissättningen för hemtjänst bestäms av Falu Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta till Attendo så kontaktar du din biståndshandläggare hos kommunen som hjälper dig.

Har du några frågor vill vi gärna att du kontaktar oss. Du hittar våra kontaktuppgifter högst upp på sidan.

Quote

En trevligare personal får man leta efter!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Falun

Engagerade medarbetare

På Attendo Hemtjänst Falun arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Den fasta omsorgskontakten lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi på Attendo Hemtjänst Falun jobbar med fast omsorgskontakt.

 

Vi avlastar dig i vardagen!

Vi på Attendo Hemtjänst Falun erbjuder även hushållsnära tjänster. För hushållsnära tjänster behövs inget biståndsbeslut och vi drar av skattereduktionen direkt på fakturan. Vi kan exempelvis:

  • tvätta, stryka, sätta upp och ta ned gardiner
  • följa med på promenader och enklare ärenden, till exempel till vårdcentral, bank eller butik
  • laga mat, hålla dig sällskap vid måltider och läsa tidningen
  • hjälpa till med hygienen samt på- och avklädning


Kontakta oss redan idag för att få mer information om hur vi på bästa sätt kan underlätta vardagen för dig! Ovan ser du kontaktuppgifter till vår verksamhet men du kan också nå oss, måndag till fredag, 8 - 16 på nummer:

020 - 211 300

 

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?