Attendo Hemvård Helsingborg Hemtjänst

Vi hjälper dig med allt från personlig omvårdnad till service i hemmet. Med Attendo som utförare kan du förvänta dig hög kvalitet och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hemsjukvård, Hushållsnära tjänster

Vi stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål genom att underlätta och stötta dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en egen kontaktperson som ser till att du får det som du upplever sätter en guldkant på tillvaron och som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är också du och kontaktpersonen som tillsammans planerar dina beviljade insatser och dagliga rutiner så att de passar dig.

Som kund hos oss i Attendo kommer du regelbundet att bli inbjuden till evenemang där du får chansen att träffa andra seniorer. Du är välkommen att ta med dig en vän!

Våra medarbetare

I Attendo Hemvård Helsingborg arbetar vi efter våra värderingar kompetens, engagemang och omtanke. Vi har kompetent omvårdnadspersonal och vi har ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. Vi har dessutom en Silviasyster (undersköterska med specialistkompetens gällande demens) samt en aktivitetsansvarig som arbetar med våra aktiviteter och evenemang. I Helsingborg kommer Attendo även kunna erbjuda hemsjukvård med start 1 oktober.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen samt ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi har en god kontinuitet på vårt omsorgsarbete, vilket innebär att vi försöker minimera det antal medarbetare som du kommer träffa.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder, namnbricka och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov & önskemål

Få tid över i vardagen! Vill du ha hjälp med vardagssysslor som städning, strykning, tvätt etc? Vi erbjuder hushållsnära tjänster anpassade efter dina behov och önskemål. För oss är varje uppdrag lika viktigt. Dessa tjänster beställs direkt till oss på Attendo och inget biståndsbeslut behövs.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss, vi sköter kontakten med Skatteverket. För dig som är över 65 år är priset rabatterat. För besök utanför tätorten tillkommer en inställelseavgift som inte är avdragsgill.

Kontakta oss

För mer information om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss.
Vi gör ett kostnadsfritt hembesök hos dig som har frågor om våra hushållsnära tjänster.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Det är en ära att få komma hem till kunderna och få förtroendet att hjälpa dem efter deras individuella behov.

Anna Bäcklund

Undersköterska

Hitta till oss

Område Nord/Väst
Kadettgatan 2, 254 55 Helsingborg

Område Syd:
La Cours Gata 2, 252 32 Helsingborg

Område Öst:
Sofiebergsvägen 63, 256 61 Helsingborg

Intresserad av hemtjänst?