Hoppa till huvudinnehåll

Våra korttidsboenden för äldre

Vårt mål är att du ska vara trygg, trivas och få stöd och hjälp på det sätt du önskar under tiden du tillbringar hos oss. Du bor i egen lägenhet men har även tillgång till gemensamma utrymmen som kök, matsal, vardagsrum, trädgård och uteplats. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Rehabilitering och stöd

Tillsammans med din kontaktperson och din omvårdnadsansvariga sjuksköterska planerar du din dag och kommer överens om hur omsorgen ska utformas, eventuell rehabilitering, när insatserna ska ske och vilka aktiviteter och utflykter är du intresserad av. Dina önskemål och behov dokumenteras i genomförandeplanen som ligger till grund för personalens arbete och som säkerställer att omsorgen blir utförd som du vill. Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig.

Korttidsboende i Stockholm

Här har vi korttidsplats

Attendo Mårbackagatan

Attendo Mårbackagatan

Modernt och nybyggt äldreboende i en helt ny stadsdel. Spännande aktiviteter erbjuds dagligen.

Lediga platser
Attendo Lillgårdsvägen

Attendo Lillgårdsvägen

Nybyggt livsstilsboende med inriktningen Utevistelse & Trädgård. Det innebär att vi har fokus på hälsa och motion och ordnar många trevliga aktiviteter utomhus.

Läs mer
Attendo Lindhovshemmet

Attendo Lindhovshemmet

Attendo Lindhovshemmet i Botkyrka är ett nybyggt och modernt äldreboende i ett naturskönt område. Vi har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus. Här finns korttidsplatser för yngre under 65 år.

Lediga platser
Attendo Varvsvägen

Attendo Varvsvägen

Attendo Varvsvägen är ett nytt äldreboende i i Masmo, Huddinge. Äldreboendet är beläget i en naturnära miljö och har plats för 79 lägenheter, uppdelat på fyra plan.

Lediga platser
Attendo Skutan

Attendo Skutan

Attendo Skutan äldreboende ligger i Flemingsbergs centrum i Huddinge med närhet till butik, apotek och service. Här finns avdelningar för personer med demens, somatiska besvär samt avdelningar med korttidsplatser.

Lediga platser

Aktiviteter

På våra boenden erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. Vi uppmärksammar traditionella högtidsdagar och bemärkelsedagar och bjuder gärna in vänner och närstående att fira med oss. Underhållning och utflykter anordnas regelbundet.

Hos oss bestämmer du hur din dag ska se ut, hur omsorgen och rehabiliteringen ska utformas och vilka aktiviteter du vill vara med på.

Biståndsbeslut av kommunen

Om du är i behov av ett korttidsboende kontaktar du äldreförvaltningen i din kommun. När du beviljats bistånd kan du i vissa kommuner fritt välja vilket boende du vill bo på. Väljer du ett av våra äldreboenden tar vi kontakt med dig så fort som möjligt för att planera nästa steg.
Vill du veta mer? Ring oss idag på 010-140 10 70

Intresserad av äldreboende?