Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lindhovshemmet

Attendo Lindhovshemmet i Botkyrka är ett nybyggt och modernt äldreboende i ett naturskönt område. Vi har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus.

Kontakt

Unit contact image
 • Lovisa Claesson
 • Verksamhetschef

 • Lovisa.claesson@attendo.se
 • 070-9716041
 • Hej,
  Jag heter Lovisa Claesson och ansvarar för Attendo Lindhovshemmet. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Adress

Fakta

 • Antal platser - 54

  Rumsstorlek - 33-34 kvm

  Talade språk - svenska, engelska, kurdiska, persiska, arabiska, turkiska, finska, polska, serbiska, kroatiska, franska, albanska, tigrini, swahili

  Särskild fokus - Livsstilsboende Sport & Spa

  Byggt år - 2016

  Lediga platser - Ja

Video poster
Video play button

Nytt modernt Livsstilsboende med sport & spa

Attendo Lindhovshemmet är ett nytt modernt äldreboende har trivsamma och ljusa lägenheter samt fina gemensamma rymliga utrymmen för samvaro. Boendet är ett Livsstilsboende med inriktningen Sport & Spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus. Det finns tillgång till bastu med relax, bubbelbad och gym för dig som vill vara aktiv.

Varje boendeenhet har stora balkonger i söderläge där vi njuter i eftermiddagssolen med kaffe och hembakat. Boendet är naturnära och erbjuder härliga promenader i grönskan.

Vi erbjuder äldreboendeplatser och permanenta platser samt korttidsplatser för dig som är mellan 40-64 år. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg och att du ska få dina behov och önskemål utförda på det sätt just du önskar!

Kolla gärna på filmen här bredvid för att se mer av vårt fina boende. Välkommen till oss!

Story image

Bubbelbad och träningslokal

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Du får även en genomförandeplan som ligger till grund för de insatser våra medarbetare utför hos dig.

Hos oss finns ett spa med bubbelbad och bastu och en träningslokal för dig som vill hålla igång.

Vår aktivitetsansvariga bjuder in till ett varierat utbud av meningsfulla aktiviteter dagligen såsom gymnastik, musik och frågesporter. Varje månad planeras våra aktiviteter tillsammans med dig som boende för att möta dina önskemål. 

Story image

Engagerade medarbetare

Hos oss arbetar sjuksköterskor och omsorgspersonal med bred erfarenhet och kunskap.

Sjuksköterska finns på plats vardagar, kvällar och helger. Övrig tid samarbetar vi med ett mobilt sjukskötersketeam.

Läkare finns på plats två gånger i veckan. Hos oss arbetar även sjukgymnast och arbetsterapeut.

Här finns även aktivitetsansvarig och planeringsledare och verksamhetschef. 

Story image

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi strävar efter att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Quote

"Förutom det att maten smakar bra så är det alltid trevligt med sällskap vid bordet”

Devider

Ellen 91 år, februari 2021

Boende på Lindhovshemmet

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Intresserad?