Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Sandbyhov

Sandbyhovsgatan 6, Norrköping

Välkommen till oss

Gabriella Jenswoll, Kontaktperson

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Boendet

Boende där hälsa och välmående står i fokus

Attendo Sandbyhov är ett nytt och modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa. Boendet har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus.

Totalt 54 lägenheter varav 3 parlägenheter och en trevlig innergård.

Huset byggdes 2019.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.607654,"lng":16.161746},"content":"<h4>Attendo Sandbyhov, äldreboende i Norrköping</h4><p>Sandbyhovsgatan 6 </br> 602 11 Norrköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.607654,16.161746' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Sandbyhovsgatan 6,
602 11 Norrköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving