Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Mölndal

Mölndal

Välkommen till oss

Marie Björkman, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Inom kort kommer vi erbjuda hemtjänst och hushållsnära tjänster till Mölndalsborna. Vi hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Omsorg

Snart finns vi i Mölndal!

Snart kan du som boende i Mölndal välja Attendo som utförare av hemtjänst.

Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos oss på Attendo Hemtjänst Mölndal arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.6500911670957,"lng":12.0166448433874},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Mölndal</h4><p> </br> 431 61 Mölndal </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.6500911670957,12.0166448433874' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress


431 61 Mölndal
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving