Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Säffle

Karlstadvägen 8, Säffle

Välkommen till oss

Malin Orehult, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo Hemtjänst Säffle har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Säffle arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp med kund.

Ger arbetet rätt till rutavdrag? Läs mer på Skatteverket.se här

Mat

Vi hjälper dig med maten

Måltiderna är för de flesta en viktig del av dagen, lika viktigt som att maten är god är att miljön är trevlig med fin dukning och kanske tända ljus. På Attendos hemtjänst hjälper vi dig som kund att tillreda dina måltider och ser till att du får en fin måltidsstund. I vår gemenskapslokal har vi trivselträffar som varje vecka bjuder på lite extra gott fika, som våfflor eller tårta.

Behöver du hjälp i din vardag? Ring så kommer vi!

Charlene Jakobsson Planeringsledare

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.1352478,"lng":12.9169051},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Säffle</h4><p>Karlstadvägen 8 </br> 661 41 Säffle </br> Värmlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.1352478,12.9169051' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Karlstadvägen 8,
661 41 Säffle
Värmlands län

Öppna vägbeskriving