1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Hovsjövägen

Hovsjövägen 12, Södertälje

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Rumsstorlek
32
Talade språk
Svenska, arabiska, syrianska, assyriska, spanska, filipinska, serbokroatiska

Välkommen till oss

VerksamhetschefShwan Diliwi

Telefon: 072-142 92 38

Boendet

Ett tryggt och modernt boende

Attendo Hovsjövägen är ett modernt och trivsamt äldreboende med konceptet Kultur & Nöje. Ett tryggt boende där du kan njuta av närheten till naturen och trevliga aktiviteter med kulturella inslag, såsom musik, dans, litteraturstunder, filmvisning, historieberättande, måleri och mycket annat.

Boendet ligger i natursköna omgivningar med promenadavstånd till sjön Måsnaren. Vår fina och rymliga trädgård med bland annat växthus, grillplats, kulturpelare, utegym, boulebana, pergola och uppvärmda bänkar erbjuder stunder för såväl avkoppling som aktivitet. Runt knuten finns vackra promenadstråk.

Attendo Hovsjövägen har 54 lägenheter. Varje lägenhet är 32 kvm och har ett trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum. Det finns uttag för fiber, tv och telefon i alla lägenheter. Varje enhet med tillhörande nio lägenheter har ett vackert och hemtrevligt allrum med matdel och vardagsrum med anslutning till en stor balkong som bjuder på morgonsol.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omsorg och aktiviteter

Vård och omsorg enligt dina behov

På Attendo Hovsjövägen får du all vård och omsorg du behöver på det sätt du önskar. Tillsammans med dig och dina närstående planerar vi omsorgen och därefter upprättas en genomförandeplan som vi följer upp regelbundet. Verksamheten vänder sig till äldre personer med demenssjukdom och särskilt omvårdnadsbehov.

Hos oss tar Kultur & Nöje plats i vardagen. Vi bjuder in till kulturstunder i Röda rummet och i Salongen.

Medarbetare

Medarbetare på plats dygnet runt

På Attendo Hovsjövägen finns undersköterskor och vårdbiträden på plats dygnet runt. Utöver dessa finns verksamhetschef, teamledare, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Sjuksköterska finns på plats dagtid måndag-fredag och övrig tid anlitas vårt mobila team.

Patientansvarig läkare kommer till boendet en gång i veckan och kan under övrig tid kontaktas vid behov.

 

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.1722936,"lng":17.597527},"content":"<h4>Attendo Hovsjövägen, äldreboende i Södertälje</h4><p>Hovsjövägen 12 </br> 151 65 Södertälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.1722936,17.597527' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Hovsjövägen 12,
151 65 Södertälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving