Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Göteborg

Göteborg

Välkommen till oss

Marie Björkman, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Attendo Hemtjänst Göteborg har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Omsorg

Nu finns vi i Göteborg!

Från den 15 oktober kan du som har ett biståndsbeslut, välja Attendo som utförare av din hemtjänst. Vi kommer att starta i områdena Majorna, Stigberget, Masthugget samt Kungsladugård, Sanna.

Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos oss på Attendo Hemtjänst Göteborg arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Vill du ha hemtjänst från oss?

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg! Fyll i en intresseanmälan så hjälper vi dig vidare. Du kan också ringa oss på 020-211 300. Genom att lämna dina uppgifter accepterar du att Attendo kontaktar dig angående ditt visade intresse.

Jag söker hemtjänst för:
Hur hörde du talas om Attendo?
Vi vill gärna fortsätta inspirera dig gällande vårt erbjudande!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder i syfte att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo (den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster) och vi kan även komma att behandla dina uppgifter i mailutskickssyfte (endast om du ger ditt samtycke till det vilket du kan återkalla).

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.689797009056,"lng":11.9240993526166},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Göteborg</h4><p> </br> 414 57 Göteborg </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.689797009056,11.9240993526166' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress


414 57 Göteborg
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving