Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Ronneby

Fridhemsvägen 13, Blekinge

Välkommen till oss

Marie Hindrikson , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Svenska

Om verksamheten

Vi hjälper dig enligt dina önskemål!

Varmt välkommen till Attendo Hemtjänst Ronneby! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sen i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar. Kostnaden för dina beviljade hemtjänstinsatser är densamma oavsett om du väljer kommunen eller Attendo som utförare.

Din omsorg

Trygg vardag

Hos oss får du en särskild kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till om ni har frågor eller synpunkter. Vi vet att de flesta uppskattar kontinuitet och därför försöker vi alltid minimera antalet personer som utför insatser hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina önskemål ännu bättre.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare bär arbetskläder och id-bricka. Detta tillsammans med vår säkra nyckelhantering garanterar din trygghet.

Träffa andra seniorer

Vi bjuder kontinuerligt in till Seniorträffar på Attendo Fridhemsvägen då vi har någon aktivitet och dricker en kopp kaffe och umgås en stund. Ta gärna med dig en vän!

Hushållsnära tjänster

Vi hjälper dig med dina vardagsbestyr

Vi kan erbjuda hjälp med vardagssysslor även om du inte har biståndsbeslut. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.2063994,"lng":15.2760319},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Ronneby</h4><p>Fridhemsvägen 13 </br> 372 38 Blekinge </br> Blekinge län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.2063994,15.2760319' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Fridhemsvägen 13,
372 38 Blekinge
Blekinge län

Öppna vägbeskriving