Attendo Hemtjänst Enköping

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster, Hemsjukvård, Hemtjänst dygnet runt

Kompetens, engagemang och omtanke

Vi är mycket glada och tacksamma för det goda rykte vi har bland kommuninvånarna och vårt fina samarbete med olika aktörer i kommunen. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi har en god kontinuitet i vårt omsorgsarbete, vilket innebär att du som kund endast träffar några få medarbetare. Du har också en egen kontaktperson som ser till att du får det som du upplever kan sätta en guldkant på din tillvaro.

På Attendo hemtjänst Enköping arbetar engagerade undersköterskor och vårdbiträden. Vår sjuksköterska Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns vår sjuksköterskejour tillgänglig.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Vi stöttar dig

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål och att vi kan underlätta dina dagliga rutiner och stötta dig i din vardag.

Vi arbetar för att du ska känna dig trygg och respekterad. Du får en särskild kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Det är också du och kontaktpersonen som tillsammans planerar dina beviljade insatser och dagliga rutiner så att de passar dig.

Varje vecka har vi en aktivitet hos oss på Korsängsgatan 38 då vi träffas och har en trevlig stund tillsammans med nybryggt kaffe och någon god kaka. Ta gärna med dig en vän!

 

Utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd, eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Attendo hemtjänst Enköping skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, till exempel städning, fönsterputs, tvätt, omsorg och ledsagning eller varför inte promenadsällskap?

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du då utnyttja RUT-avdraget.

Intresserad av hemtjänst?