Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemvård Norrtälje

Vi erbjuder hemtjänst, hemsjukvård, hemrehabilitering och hushållsnära tjänster. Attendo har även flera trivsamma äldreboenden i Norrtälje.

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Särskild kompetens: Demensteam
  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster, Hemsjukvård

Story image

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo Hemvård Norrtälje arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Blankett för ansökan till hemtjänst enligt Socialtjänstlagen
Story image

Sjukvård och rehabilitering i hemmet

Utöver hemtjänst erbjuder vi även hemsjukvård och hemrehabilitering. Våra medarbetare arbetar på uppdrag av läkare med uppdrag som medicindelning, såromläggningar och injektioner.

Vi har medarbetare som hjälper till med utprovning och installation av olika hjälpmedel i hemmet såsom rullatorer och rullstolar. I verksamheten finns också fysioterapeut samt arbetsterapeut som arbetar med rehabilitering och träning.

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Story image

Aktiviteter och trivselträffar för alla

Attendo har flera verksamheter runt om i Norrtälje. Både på våra äldreboenden och hos oss på Attendo Hemvård anordnas aktiviteter av olika slag.

Våra äldreboenden anpassar ofta sina aktiviteter utefter vilken inriktning som boendet har. Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje.

Attendo Hemvård i Norrtälje erbjuder dig att vara med på olika sociala aktiviteter som t.ex. bouleturneringar, sommarcafé, seniorbio och andra trivselträffar som du är välkommen till.

Alltid händer det något spännande och kul i våra verksamheter. Hösten 2020 spelades det till och med in en TV-serie i en av våra verksamheter. "Fyraåringarna på äldreboendet" handlar om mötet mellan generationer. Det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje. 

Kontakta någon av våra verksamheter för att få veta mer om vilka aktiviteter som händer!

Våra äldreboenden i Norrtälje

Attendo Vårdbo Norrtälje

Attendo Vårdbo Norrtälje

Attendo Vårdbo Norrtälje är ett äldreboende som drivs av Attendo och ligger vid Norrtäljeviken. Här finns vacker natur alldeles runt knuten och gott om fina promenadslingor.

Läs mer
Attendo Vegagatan

Attendo Vegagatan

Attendo Vegagatan är ett nytt och modernt äldreboende som öppnade maj 2022 i Norrtälje med inriktning Sport & Spa.

Läs mer
Attendo Maria Winkvist

Attendo Maria Winkvist

Attendo Maria Winkvist är ett modernt och trivsamt äldreboende i Norrtälje med inriktningen Sport & Spa. Hos oss är det hälsa och välmående som står i fokus!

Läs mer
Attendo Balders Båge

Attendo Balders Båge

Attendo Balders Båge i Norrtälje är ett äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Hos oss tar vi tillvara på årstidernas växlingar och vistas mycket i naturen och i vår fina trädgård.

Läs mer
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Hemtjänst och hemvård i Norrtälje

För att få hjälp av hemtjänsten och hemvården behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare på Norrtälje kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

För dig som inte har ett biståndsbeslut erbjuder vi på Attendo hemtjänst även hushållsnära tjänster.

Läs mer om oss här på hemsidan eller ring oss, måndag - fredag, 8.00 - 16.00 på telefonnummer 020 - 211 300.

 

 

Ansökan om hemtjänst - Norrtälje Kommun

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt!

Sök jobb hos oss!

Våra kontor

Team Norrtälje (Besöks- samt postadress)

Attendo Hemvård Norrtälje
Baldersgatan 3, 761 50 Norrtälje

 

Team Rådmansö (OBS! Ej postadress, endast för medarbetare)

Attendo Hemvård Norrtälje
Örenslingan 2 A, 761 94 Norrtälje

 

Team Bergshamra (OBS! Ej postadress, endast för medarbetare)

Attendo Hemvård Norrtälje
Bygdegårdsvägen, 760 10 Bergshamra

Intresserad av hemtjänst?