Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Värmdö

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Hjältar i snökaoset

"Självklart ska vi åka ut till våra äldre", säger Anna Sandberg på Attendos hemtjänst till Nacka Värmdö Posten.

Nacka Värmdö Posten fångade denna bild på våra hjältar från Attendos hemtjänst i extremt snödrabbade Värmdö kommun.

Ovädret i Stockholm med omnejd har haft enorm inverkan på trafik och samhälle, men det stoppade inte medarbetarna från att ta sig till jobbet och efter bästa förmåga med vädrets makt emot sig, hjälpa våra kunder på ett otroligt beundransvärt sätt.

Omsorg efter dina behov och önskemål

Attendo startade upp sin hemtjänstverksamhet under hösten 2022. Vi är verksamma i områdena Gustavsberg , Ingarö samt delar av Hemmesta och Strömma.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du som kund får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Tillsammans med din fasta omsorgskontakt planerar du de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Quote

Man blir hörd och sedd, det finns plats för idéer och utveckling och man verkligen månar om oss medarbetare!

Devider

Lotta

Undersköterska på Attendo Hemtjänst Värmdö

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Söker du en arbetsplats där du kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt!

Sök jobb hos oss!
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboende på Värmdö

Attendo driver även ett äldreboende i Värmdö Kommun. 

Attendo Ljung är ett modernt äldreboende på Värmdö, nära Hemmesta centrum. Närområdet består av vacker natur: park, skog och havet, som bjuder in till promenader. Alla avdelningar har tillgång till den grönskande innergården eller mysiga balkonger som möjliggör daglig utevistelse.

Aktiviteterna på Attendo Ljung, individuella och i grupp, är många och varierande. Vi erbjuder dagligen flera olika aktiviteter i stort och smått. Några av våra återkommande aktiviteter är: bowling, Qigong, Sommarcafé, filmvisning, musikunderhållning, besök av vårdhund, gympa och utflykter med Attendobussen i närmiljö.

 

 

Attendo Ljung

Intresserad av hemtjänst?