Hoppa till huvudinnehåll

Slomarp - Årets Äldrematspris 2022

2022-09-09
Igår vann Attendo Slomarp pris för utmärkt mat i äldrevården. Priset som kallas "Årets äldrematspris 2022" utses av Hagdahlsakademien. Hagdahlsakademien är en östgötsk akademi som har till uppgift att i Hagdahls anda lyfta fram förtjänstfulla insatser för östgötsk mat, konst, konsthantverk och kultur.

Dela

Priset delas ut till den eller de i Östergötland som bedöms ha bidragit på ett förtjänstfullt sätt till att uppmuntra utveckling av bra mat och goda måltider för äldre inom både offentlig och privat äldrevård.

Slomarp äldreboende är beläget strax utanför centrala Mjölby och drivs av Attendo på uppdrag av Mjölby kommun.

På plats för att fira priset var verksamhetschef Emma Rosén, planeringsledare Jonna Rautanen, kockarna på Slomarp och några av våra boende.

"För att man tillagar all mat från grunden, använder svenska, ofta lokalproducerade råvaror och anpassar måltiderna till de boende." lät juryns motivering.

Detta firandes med ceremoni och prisutdelning. Stort grattis!

Tillsammans gör vi skillnad!

Varje fredag mellan 8.30-10.00 dukar Attendo Slomarp upp hotellfrukost. Frukosten ingår naturligtvis till våra boende och för er privatpersoner/företag/anhöriga så är ni hjärtligt välkomna att köpa hotellfrukost för 85kr per person. Välkomna!

Följ Attendo Slomarp på instagram för att ta del av vad som händer i verksamheten. Klicka här!