Hoppa till huvudinnehåll

Ny chef för fastighet och etablering i Attendo

2023-01-11
Andreas Persson har utsetts till ny chef för fastighet och etablering i Attendo Skandinavien. Andreas har gedigen erfarenhet av att driva expansion och nyetablering av olika företag, i Sverige och internationellt.

Dela

Han kommer närmast från rollen som expansionsdirektör för gymkedjan Fitness 24 Seven där han bland annat arbetat med nyetableringar på flera utländska marknader. Innan dess har han varit ansvarig för etableringar och expansion inom McDonalds och livsmedelskedjan Netto.

Attendo har sedan början av 2000 talet varit ledande på att utveckla och bygga nya boenden inom äldreomsorg och LSS i Sverige, Danmark och Finland. Efter ett par år av lägre byggtakt ökar efterfrågan av moderna boenden och Attendo har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av etablering och nyutveckling av omsorgsboenden.

- Att utveckla nya boenden är ett av Attendos viktigaste strategiska mål för att kunna erbjuda en högkvalitativ omsorg till fler. Andreas har en stark bakgrund att leda nyetableringar och tillsammans med kompetensen på fastighetsavdelningen har vi goda möjligheter att ta nästa steg i nyutvecklingen av moderna omsorgsboenden. Jag vill varmt välkomna Andreas till Attendo, säger Ulrika Eriksson, affärsområdeschef i Attendo.

Andreas Persson tillträder den 1 mars och blir chef för fastighetsavdelningen samt medlem i Attendo Skandinaviens Ledningsgrupp.

Andreas Persson - fastighetschef