Filtrera

Andreas Persson har utsetts till ny chef för fastighet och etablering i Attendo Skandinavien. Andreas har gedigen erfarenhet av att driva expansion och nyetablering av olika företag, i Sverige och internationellt.

2023-01-11

Ett stort inflöde av patienter till Visby lasarett under helgdagarna kombinerat med hög sjukfrånvaro bland medarbetarna har lett till ett ansträngt läge för sjukvården på Gotland.

2023-01-03

Under november månad har Vårdföretagarnas samtliga branscher hållit årsmöte och valt nya styrelser. Attendo har representation i två av fyra branschstyrelser.

2022-12-06

Cirkus Baronette är en världsberömd cirkus med unika attraktioner; lindansösen Valevska är den främsta i sin konst och cirkusen sägs ha världens enda livs levande enhörning. Men en dag kastas allt omkull då cirkusdirektören Charlie avlider i ett hjältedåd. Vem ska ta över cirkusen? Kan de fortsätta tillsammans… eller kommer de att skingras för vinden? En historia om att välja sin egen familj och att följa sitt hjärtas röst.

2022-06-08

Åklagarmyndigheten har väckt åtal mot tre personer avseende ett erinransärende inom Attendo Sverige från juni 2020. Attendo är inte en part i målet, men vi kommer att följa processen noga. Det är bra att frågan utreds och prövas.

2022-04-13