Hoppa till huvudinnehåll

Ny chef för Attendo Skandinavien

2023-09-27
Attendo har utsett Patrik Högberg till Affärsområdeschef för Attendo Skandinavien och ny medlem av koncernledningen i Attendo. Patrik kommer närmast från rollen som VD för värdetransportbolaget Loomis verksamhet i Storbritannien och har dessförinnan haft flera ledande befattningar inom privat och offentlig sektor.

Dela

̶  Patrik har gedigen ledarerfarenhet från privat och offentlig verksamhet såväl i Sverige som utomlands. Han har framgångsrikt vidareutvecklat, skapat tillväxt och ökat kundnytta i stora organisationer som likt Attendo har tydligt reglerad och geografiskt utbredd verksamhet med många medarbetare. Jag gläder mig åt att Patrik nu blir del av vårt team som ska fortsätta att utveckla Nordens bästa omsorg, säger Martin Tivéus, vd och koncernchef för Attendo.

Patrik Högberg

̶  Det känns fantastiskt roligt att bli del av en organisation som gör skillnad för människor varje dag, som har en viktig funktion i samhället och som under lång tid varit drivande i att utveckla omsorgen i Norden. Jag hoppas att mina erfarenheter av att bygga team och ta tillvara kraften i den samlade medarbetargruppen ska komma väl till pass i Attendo. Jag drivs av att skapa värde för kunder och beställare och bär med mig erfarenheter från ett flertal roller i organisationer som har viktiga samhällsuppdrag, säger Patrik Högberg.

 

Patrik Högberg, född 1968, har en utbildningsbakgrund inom ekonomi och marknadsföring, med bland annat en MBA från Stockholms universitet. Han kommer närmast från Loomis där han haft flera olika roller, senast som VD för verksamheten i Storbritannien. Innan dess har han bland annat varit VD för Norstedts Juridik och VD på Svensk Kassaservice. Patrik tillträder tjänsten i början av november 2023. I samband med det blir han också del av Attendos koncernledning.

 

Attendo AB (publ)

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Koch, Kommunikations- och IR-direktör Attendo

Telefon: +46 705 09 77 61
E-post: andreas.koch@attendo.com