Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Vegagatan

Norrtälje Hamn, Norrtälje

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, Korttidsplatser, Här bygger vi nytt
Antal platser
84
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Välkommen till oss

KontaktpersonLouise Gunhardsson

Telefon: 072-084 21 27

Vi påbörjar nu byggnationen av 84 nya lägenheter hos Attendo Vegagatan, Norrtälje. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa. I boendet kommer det finnas ett spa med relaxavdelning och bastu. Vi kommer också ha en sportbar där du kan svalka dig med något gott att dricka samtidigt som vi tillsammans tittar på vår storbilds-TV när favoritlaget spelar. Vidare blir det en fin samlingssal med takterass. För dig som gillar växter och plantering har vi ett växthus och även en egen trädgård på taket. Vi kommer också inrätta ett sinnesrum. Huset består av 80 lägenheter för äldreboende och fyra korttidsplatser.

Beräknas stå klart 2022

Boendet ligger i Norrtälje Hamn i kvarteret Alen som utvecklas av Magnolia Bostad. I kvarteret Alen byggs ljusa och genomtänkta bostäder. Allt från hyresrätter om 1–3 rok för små och stora familjer till äldreboenden och korttidsboenden. På takterrasserna strålar solen dagen lång och i grannarnas gemensamma växthus spirar grönskan. Här bor du på Norrtäljes bästa läge. I en ny stadsdel som sjuder av liv och rörelse. Bara ett stenkast från det glittrande blå. Mer än 80 % av stommen består av trä, ett förnybart och miljövänligt materialval. Även fasaderna går i trä, med sockel i tegel.

På takterrasserna och innergården finns gott om möjligheter att odla sina egna grönsaker. Taken är gröna och täcks med sedum, för att främja den biologiska mångfalden. De har även solceller vilket minskar kvarterets energiförbrukning. Eftersom hållbarhet inte bara handlar och miljö utan även om människors välmående, planerar vi till exempel golv med komfortkylning i kvarterets äldreboende. Tänk vad skönt med lite svalka under sommarens varmaste dagar!

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.759996,"lng":18.712237},"content":"<h4>Attendo Vegagatan</h4><p>Norrtälje Hamn </br> 761 32 Norrtälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.759996,18.712237' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Norrtälje Hamn,
761 32 Norrtälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving