Attendo Hemtjänst Göteborg

Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Smaragdgatan 13B

  • 421 49 Göteborg

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Här finns vi i Göteborg

Attendos hemtjänst i Göteborg finns i områdena Majorna, Stigberget, Masthugget, Kungsladugård, Sanna, Askim, Hovås, Billdal, Frölunda, Högsbo, Grimmered, Hagen, Önnered, Näset och övriga stadsdelar inom Västra Frölunda.

Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster. Varmt välkommen till oss!

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos oss på Attendo Hemtjänst Göteborg arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Välj din omsorg med omsorg

Från och med oktober 2021 kan du med med ett biståndsbeslut i Göteborgs stad, välja Attendo som utförare av din hemtjänst. Nu har hemtjänsten även flyttat sitt kontor till Attendos äldreboende Ädelstenen i Frölunda vilket möjliggör ett bra samarbete mellan äldreboendet och hemtjänsten. För dig som kund i hemtjänsten innebär det att du ges möjlighet att delta i en massa spännande aktiviteter på Ädelstenen så som konserter, vinprovningar, teater, grillkvällar med mera.

Ingen blir gladare än vi när vi får dela med oss av det vi har att erbjuda. Och om man gillar det man ser och hör, och känner trygghet och förtroende för vår organisation, så blir det också en ganska enkel sak att flytta vidare hit till äldreboendet, om och när det behovet uppstår.

Läs artikeln här

Intresserad av hemtjänst?