Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lundby Park

Nybyggt och modernt äldreboende med imponerande takterrass. Här finns spaavdelning med bastu och spabad, gym, sportbar och solrum där du kan njuta av värmen året om!

Kontakt

Unit contact image
 • Nikolina Matovska
 • Verksamhetschef

 • Nikolina.matrovska@attendo.se
 • 070-8766752
 • Hej, Jag heter Nikolina Matovska och ansvarar för Attendo Lundby Park. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Adress

 • Hjalmar Brantingsgatan 100

 • 417 11 Göteborg

 • Västra Götalands län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser: 99

  Talade språk: Svenska

  Särskild fokus: Livsstilsboende Sport & Spa samt Kultur & Nöje

 • Spaavdelning, Bastu, Gym, Sportbar, Solrum, Takterrass

Story image

Äldreboende på Hisingen med takterrass

Här finns lediga platser!

Välkommen till Attendo Lundby Park ett nybyggt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa och Kultur & Nöje. Här står aktiviteter och välmående i fokus. Här kan du hålla dig aktiv i ett gemensamt gym. Du kan även njuta av bastu och bad i vår spaavdelning. I sportbaren kan man ta något gott att dricka och följa favoritlaget via vår storbilds-TV eller njuta av värmen i vårt solrum.

Boendet har 99 trivsamma och ljusa lägenheter fördelat på tio avdelningar med stora balkonger och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Här skapas omsorg på ditt sätt - Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på. Boendet ligger nära butiker, restauranger och spårvagnen stannar precis utanför. Här finns även möjlighet till parboende.

 

Story image

Kontaktperson som ansvarar lite extra för just dig

 

Story image

Medarbetare med gedigen kompetens och erfarenhet

På Attendo Lundby Park utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg dygen runt. Här finns sjuksköterskor på plats dagtid och tillgänglig jour samt att fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Vi samverkar med närliggade vårdcentral och läkare kommer till boendet varje vecka.

Story image

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

 

Meningsfull vardag

På Attendo Lundby Park erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvariga. Med inriktningen Kultur & Nöje innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat. Med intiktningen Sport & Spa ger möjlighet för de boende att gå på träningspass i gymmet, svalka sig i sportbaren, sola sig i solrummet, ta en kopp kaffe på takterrassen eller koppla av med bad, massage och relax i vårt SPA.


Med inriktningen Kultur & Nöje innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat. Med intiktningen Sport & Spa ger möjlighet för de boende att gå på träningspass i gymmet, svalka sig i sportbaren, sola sig i solrummet, ta en kopp kaffe på takterrassen eller koppla av med bad, massage och relax i vårt SPA.

Värmande kvalitetstid

Att ha ett solrum känns såklart lite privilegierat och syftar till välmående – men det finns även andra dimensioner som man får på köpet. – Det är lite guldkant och ombyte i vardagen och som boende och personal får man en stunds viktig kvalitetstid. Man får tid att snacka och diskutera och man gör det i en miljö som är både behaglig, avslappnad, nära och annorlunda. Det blir liksom blir en annan typ av dialog. Och det gäller såklart även för de anhöriga som kommer på besök. Det är helt fritt fram att sticka upp till solrummet tillsammans med sin mamma eller pappa och spendera en stunds soltid tillsammans. Det blir en mysig och skön aktivitet som kanske dessutom gör att man minns och tänker på andra liknande stunder man haft tidigare i livet, berättar Nikolina.

Läs hela artikeln här!
Quote

Trevlig miljö, trevlig personal och bra mat

Devider

Närstående till boende på Lundby Park

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Hemtjänst & Hushållsnära tjänster

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. På Attendo Hemtjänst Göteborg erbjuder hjälp med detta och mycket annat, både genom hemtjänst och hushållsnära tjänster.

Med 35 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

 

Vi förenklar din vardag!

 

Vill du veta mer? Ring oss idag på 020-211 300

Attendo Hemtjänst Göteborg

Intresserad?