Attendo Lundby Park

Nybyggt och modernt äldreboende med imponerande takterrass. Här finns spaavdelning med bastu och spabad, gym, sportbar och solrum där du kan njuta av värmen året om!

Kontakt

Unit contact image
 • Lana Lekic
 • Bitr Verksamhetschef

 • lana.lekic@attendo.se
 • 0708766747
 • Hej, Jag heter Lana Lekic och ansvarar för Attendo Lundby Park. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Adress

 • Hjalmar Brantingsgatan 100

 • 417 11 Göteborg

 • Västra Götalands län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser - 99

  Talade språk - Svenska

  Särskild fokus - Livsstilsboende Sport & Spa samt Kultur & Nöje

  Spaavdelning, Bastu, Gym, Sportbar, Solrum, Takterrass

Äldreboende på Hisingen med takterrass

Välkommen till Attendo Lundby Park ett nybyggt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa och Kultur & Nöje. Här står aktiviteter och välmående i fokus. Här kan du hålla dig aktiv i ett gemensamt gym. Du kan även njuta av bastu och bad i vår spaavdelning. I sportbaren kan man ta något gott att dricka och följa favoritlaget via vår storbilds-TV eller njuta av värmen i vårt solrum.

Boendet har 99 trivsamma och ljusa lägenheter fördelat på tio avdelningar med stora balkonger och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Här skapas omsorg på ditt sätt - Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på. Boendet ligger nära butiker, restauranger och spårvagnen stannar precis utanför. Här finns även möjlighet till parboende.

 

Kontaktperson som ansvarar lite extra för just dig

 

Medarbetare med gedigen kompetens och erfarenhet

På Attendo Lundby Park utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg dygen runt. Här finns sjuksköterskor på plats dagtid och tillgänglig jour samt att fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Vi samverkar med närliggade vårdcentral och läkare kommer till boendet varje vecka.

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi strävar efter att:

 • du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
 • maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
 • måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
 • vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
 • du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Intresserad?