Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Kampanjsidor

Nu är det återigen dags för Attendos satsning Trygg & Säker för att skapa en säkrare vardag. Årets tema är brandsäkerhet i hemmet. Vi hjälper samtliga kunder att gå igenom hemmet utifrån en checklista för brandsäkerhet.

Programmet som sänds i TV4 och C More handlar om mötet mellan generationer. Det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje. Missa inte detta!

Den 10 oktober arrangeras världsdagen för psykisk hälsa av WHO och det vill vi på Attendo uppmärksamma. Numera finns det tydlig forskning som visar att psykisk ohälsa till viss del kan förebyggas och behandlas med hjälp av olika former av fysisk aktivitet. Därför har vi valt att spela in en föreläsning med Jill Taube på temat hur fysisk aktivitet kan påverka psykisk hälsa.

Hasse och Hundraåringarna är en podd där komikern och programledaren Hasse Brontén samtalar med äldre om deras livshistoria, om hur det var då och hur det är nu. Här har vi samlat alla avsnitt för dig att ta del av.

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många av våra kunder och vi strävar efter att erbjuda fantastiska måltider på Attendo.