Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Kampanjsidor

Den 10 oktober arrangeras världsdagen för psykisk hälsa av WHO och det vill vi på Attendo uppmärksamma. Numera finns det tydlig forskning som visar att psykisk ohälsa till viss del kan förebyggas och behandlas med hjälp av olika former av fysisk aktivitet. Därför har vi valt att spela in en föreläsning med Jill Taube på temat hur fysisk aktivitet kan påverka psykisk hälsa.

Programmet som sänds i TV4 och C More handlar om mötet mellan generationer. Det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje. Missa inte detta!

Hasse och Hundraåringarna är en podd där komikern och programledaren Hasse Brontén samtalar med äldre om deras livshistoria, om hur det var då och hur det är nu. Här har vi samlat alla avsnitt för dig att ta del av.

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många av våra kunder och vi strävar efter att erbjuda fantastiska måltider på Attendo.